עבור לתוכן

איזה דפדפן הכי טוב חוץ מ FIREFOX?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני משתמש ב AVANT הכל טוב ויפה אבל יש כמה בעיות איתו + הוא איטי. את FF אני לא ממש אוהב כי אין שם את כל התוספות שאני צריך.

איזה דפדפן אתם יכולים להמליץ לי עליו שיהיו שם את כל התכונות של AVANT ושהוא יהיה מהיר?

פורסם

תנסה את אופרה:

www.opera.com

פורסם
  • מחבר

בדקתי אותו כבר הוא לא זה

פורסם

אז אולי מקסטון יתאים לך:

http://www.maxthon.com

פורסם

AVANT איטי?! אני לא חושב שזה הדפדפן

הוא מהיר עבד אצלי כמו מטוס וממש אהבתי אותו ואת הפשטות שלו הכל במקום ויש בו בדיוק מה שצריך! בלי יותר מידי שטויות

יש לו בעיה אחת של סקריפטים ולפעמים הוא נתקע זהו! ככה הוא די מושלם

אבל עכשיו עברתי לפיירפוקס 3 הוא נראלי הכי כדאי ונוח, רק שצריך תוספות בשביל שיעבוד בדומה לAVANT

אבל הוא נוח ומהיר אז אני נשאר איתו.

פורסם

את FF אני לא ממש אוהב כי אין שם את כל התוספות שאני צריך.

מה כבר יש בדפדפנים אחרים ולא מצאת לפיירפוקס? אני לא חושב שחיפשת יותר מדקה או שתיים...

פורסם
  • מחבר

AVANT איטי?! אני לא חושב שזה הדפדפן

הוא מהיר עבד אצלי כמו מטוס וממש אהבתי אותו ואת הפשטות שלו הכל במקום ויש בו בדיוק מה שצריך! בלי יותר מידי שטויות

יש לו בעיה אחת של סקריפטים ולפעמים הוא נתקע זהו! ככה הוא די מושלם

אבל עכשיו עברתי לפיירפוקס 3 הוא נראלי הכי כדאי ונוח, רק שצריך תוספות בשביל שיעבוד בדומה לAVANT

אבל הוא נוח ומהיר אז אני נשאר איתו.

איזה תוספות הכנסתה ל FF כדי שהוא יתאים לך כמו AVANT?

מה כבר יש בדפדפנים אחרים ולא מצאת לפיירפוקס? אני לא חושב שחיפשת יותר מדקה או שתיים...

חיפשתי יותר מדקה ושאלתי פה בפורום ואמרו לי שאין לא זוכר בדיוק מה אם אתה ממש רוצה לדעת מה היה חסר לי כנס לדיון של תוספות ל FF ותיראה שם כמה תגובות שלי. ניזכרתי אחת מהן היא שכשאני פותח את ה FF אחרי שסגרתי עם טאבים פתוחים הוא ישר פותח לי את כל הטאבים שהיו פתוחים ולא שואל איזה טאבים אני רוצה לפתוח.

פורסם

ספארי מעולה

פורסם

איזה תוספות הכנסתה ל FF כדי שהוא יתאים לך כמו AVANT?

חיפשתי יותר מדקה ושאלתי פה בפורום ואמרו לי שאין לא זוכר בדיוק מה אם אתה ממש רוצה לדעת מה היה חסר לי כנס לדיון של תוספות ל FF ותיראה שם כמה תגובות שלי. ניזכרתי אחת מהן היא שכשאני פותח את ה FF אחרי שסגרתי עם טאבים פתוחים הוא ישר פותח לי את כל הטאבים שהיו פתוחים ולא שואל איזה טאבים אני רוצה לפתוח.

האמת היא שגם אני בסוף התייאשתי מFF וחזרתי לMAXTHON. יש דברים קטנים ומציקים הFF שפחות טובים לדעתי.

FF הוא דפדפן מעולה, אבל לדעתי (ומההודעות פה, וכנראה גם לדעת אחרים) יש דפדפנים יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

נימאס לי מכל הדפדפנים ואני חוזר ל AVANT הוא הכי טוב בשבילי

ממליץ בחום לכל אלה שלא מסתדרים עם FF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים