פורסם 2008 ביוני 3017 שנים ואם כן איפה (איזה אתר)?נראה לי הגיוני שחלק גדול מהאנשים יירצו למכור/להחליף משחקים ישנים שכבר מוצו ומשחקים חדשים בעלות 400 שח' נראה לי קצת מוגזם.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים תנסה ב yad2 ואולי בקהילה בvgames אולי גם בgamer יש .(כל האתרים האילו co.il) אם אתה רוצה לקנות משחקים בזול תנסה בebay או חנויות בחו"ל . בvgames מכרתי רק משחק אחד ל WII NTSC ובפעם היחידה שראיתי משחק שרציתי לקנות מישהו אחר קנה אותו זה לא נורא כי רציתי אותו בשביל אשתי ולא מזמן הראתי לה אותו והיא סרט שלו והיא לא אהבה אותו . חוץ מזה משחק אחד אשתי מכרה בyad2 ועוד כ3 משחקים היא מכרה בebay . עכשיו אני מנסה להשיג לה את המשחק היחיד שהיא אהבה big brain academy
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים עכשיו אני מנסה להשיג לה את המשחק היחיד שהיא אהבה big brain academyאם אני לא טועה יוצא חדש ממש בקרוב בכל מקרה פותח הדיון כדי לך לשאול את ליביו בפרטי יש לו PS3 והוא קונה משחקים אולי הוא ירצה למכור לך כמה
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר עדיין אין לי PS3, קניתי היום את הטלווזיה ואני כנראה אקנה את הPS3 במהלך החודש, אבל אני אוהב לחקור לעומק את הנושא לפני שאני מבצע רכישה בכמה אלפי שקלים.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מניסיון אישי, פשוט תעקוב אחר מודעות בויגיימס, גיימר ויד2, יש הרבה אנשים שמוכרים\מחליפים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.