עבור לתוכן

האם יש טעם לשדרג E4300 ל E8400/8500?

Featured Replies

פורסם

אני כבר די הרבה זמן לא מעודכן אז סליחה אם השאלה טיפשית אבל יש לי

כרגע E4300 באובר ל 2.8 ואני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת

לעריכת סרטים.

האם יש אפשרות לשדרג למעבדים החדשים (תאימות ללוח אם)? האם יש טעם לשדרג את המעבד? ז"א האם התוספת בביצועים מצדיקה את ההשקעה?

תודה מראש לעוזרים.

(המפרט המלא מופיע בפרופיל)

פורסם

אבל יש לי כרגע E4300 באובר ל 2.8 ואני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת

לעריכת סרטים.

האם יש אפשרות לשדרג למעבדים החדשים (תאימות ללוח אם)? האם יש טעם לשדרג את המעבד? ז"א האם התוספת בביצועים מצדיקה את ההשקעה?

בקשר לאפשרות שדרוג המעבד זה תלוי איזה REV הלוח שלך, אם הוא REV 1.0 אז אין תמיכה בכלל במעבדי ה-45 ננומטר, אם הוא REV 2.0 אז הוא תומך רק בחלק ממעבדי ה-45 ננומטר וזה גם רק בעזרת OC, ואם הוא REV 3.3 אז הוא אמור לתמוך תמיכה לא רשמים בכל מעבדי ה-45 ננומטר שיצאו עד היום חוץ מה-Q9770.

בשני המקרים האחרונים חייבים לעשות עדכון ביוס בשביל לקבל את התמיכה במעבדי 45 ננו מטר.

בקשר לתוספת הביצועים ואם היא מצדיקה את ההשקעה הייתי אומר שזה תלוי בכמה דברים, ראשית מעבדי ה-45 ננומטר בכל מה שקשור למשחקים ולעיבודי וידאו הם תותחי על יחסית לדורות הקודמים, שנית אם תשדרג מעבד אתה תקבל שיפור בקידודי הוידאו ובעוד כמה דברים אבל לאו דווקא במשחקים, כי למשחקים גם ההוא מספיק טוב ולא מהווה צוואר בקבוק, כל השאר תלוי בכמה קידודים אתה עושה, או כמה חסר סבלנות אתה עד שהקידוד מסתיים ואם בכלל יש לך כסף מיותר כרגע, כי לדעתי האישית אין צורך לשדרג מעבד בימים אלה, אולי בעתיד.

פורסם

תכלס,אין טעם לשדרג.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, הבנתי שאין טעם.

אני אלך להתייעץ בפורום של כרטיסי המסך, אולי נזרוק ת'כסף על כרטיס מסך חדש :lol:

פורסם

אני הייתי מחכה לשנה הבאה ואז עושה שידרוג מלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים