עבור לתוכן

האם שווה לקנות בארץ גרסת 80GB של NTSC?

Featured Replies

פורסם

השאלה לא מתייחסת למחיר.

לפי מה שהבנתי ההבדל המרכזי בין גרסת ה40 לגרסת ה80 (חוץ מהגודל של הHD כמובן) הוא עניין התמיכה לאחור במשחקי PS2 מקוריים. הבעיה היא שרוב משחקי הPS2 המקוריים בארץ בם PAL (בהנחה שאני אקנה משחקי PS2 מקוריים יד שניה).

אז מה דעתכם?

שאלה נוספת שקשורה לעניין - מה ההבדל בין הגרסה של ה80GB NTSC לגרסת ה80GB PAL לגרסת ה40GB PAL ?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

את זה אני מכיר. שאלתי בגלל הערה של ליביו שזכרתי בערך (ועכשיו אני לא מוצא אותה) על הבדלים בין הגרסאות האירופאיות ואמריקאיות (משהו על אותה חומרה FIMRWARE שונה? לא מצליח לזכור על מה היה מדובר :-\ )

פורסם

מה מטרת השאלה?

ה40 גיגה לא יכול להריץ משחקי PS2 בכלל.

ה80 גיגה יכול להריץ (באמולציה מסוימת) כמו ה20,60 ו80 גיגה האירופאי.

ה60 גיגה האמריקאי הישן היה יכול להריץ הכל בלי אמולציה (כי יש לו גם את הGPU וגם את הCPU של הPS2)

בכל אחד מהם תוכל להריץ רק משחקים של אותו איזור.

ליביו

פורסם
  • מחבר

השאלה הייתה האם לדעתכם שווה לקנות את גרסת ה80 גיגה בהתחשב בזה שזה איזור אמריקה למרות שהמשחקים המקוריים בארץ הם אירופאים?

לי נראה שהייתרון המרכזי של ה80 גיגה לא רלוונטית בארץ. רציתי לשמוע דעות של אנשים אחרים, אולי הנחות הבסיס שלי לא נכונות או שיש נקודות נוספות שלא חשבתי עליהם.

נראה לי ש40גיגה מספיק מבחינת נפח HD, אבל אולי אני טועה?

האם ל40/80 יש ייתרונות/חסרונות רלוונטים לארץ שלא חשבתי עליהם (מעבר למה שנתון בדף של הוויקי)?

פורסם

אני מסכים איתך.

במיוחד אם לפי מה שאני מבין אין לך משחקי PS2 כרגע ולא תרצה לשחק בכאלו כנראה (לא בצורה דחופה) אז זה אחלה שיקול.

לגבי הדיסק הקשיח - לא , 40 גיגה מתחיל לא ליהיות מספיק מבחינת דיסק פנימי (במיוחד אם תשתמש בו בשביל קבצי וידאו ולא תעשה סטרימינג או תשתמש בDVD/דיסק חיצוני) , אבל השידרוג הוא פשוט וזול יחסית ולא תצתרך אותו בהתחלה.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים