עבור לתוכן

מחשב נדלק אך אין תצוגה

Featured Replies

פורסם

היי

1. המחשב שלי נדלק אך אין תצוגה על המסך.

2.החלפתי ספק כח + הוספתי מאווררים (חשבתי בהתחלה שזה עניין של חום).

3. פעמיים מאז שזה קורה - שלפתי את המעבד מהלוח אם , החזרתי אותו והנ"ל עזר לפרק זמן של יום - יומיים...

4.אני לא שומע צפצופים מהספיקר וכ,ו.

מה נראה לכם ?

תודה.

פורסם

קודם כל תעשה איפוס ביוס.

תן יותר פרטים, מה המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

1. INTEL P 4 630

.2 לוח אם D915PCY

פורסם

אתה צריך לוודא כמה דברים :

האם בטוח הכנסת את המעבד טוב ואח"כ שמת משחת קירור דקה ושמת עליה את הקירור של המעבד ?

המאוורר שעל המעבד מסתובב בחופשיות או צולע ?

מה מצב האבק במחשב ?

האם הוצאת זיכרונות ? נסה להוציא אותם ולהשאיר רק אחד ..

האם החלפת לספק כוח משומש כלומר שהיה במחשב אחר או קנית חדש ?

אתה הרכבת את המחשב ? אם כן האם שמת את ברגים האלה על המארז כדי לעשות הארקה ???

scewskc8.jpg

פורסם
  • מחבר

האם החלפת לספק כוח משומש כלומר שהיה במחשב אחר או קנית חדש ? - לא חדש. צריך לעשות איזה שהיא פעולה כלשהיא אחרי ההתקנה?

אתה הרכבת את המחשב ? - כדי לראות אם יש הארקה אני צריך לחפש סוג כזה של בורג? כי אני מניח שיש ברגים שמחברים את הלוח אם למארז אבל לא בדקתי אם הם כאלו ...

פורסם

האם שמת את ברגים האלה על המארז כדי לעשות הארקה ???

הברגים האלה נקראים ספייסרים והם לא בשביל לבצע הארקה למחשב, תפקידם בעיקר להגביה את לוח האם.

פורסם
  • מחבר

אז מה עושה את הארקה כי אני מניח שאם פעמיים אחרי שהוצאתי את המעבד והחזרתי המחשב חזר לחיים אז כנראה הבעיה בהארקה ( או הלוח אם..)

???

פורסם

EYALOZ , אין צורך כל פעם להעיר על הדברים שאני כותב ולזלזל בסדר , תרגיע

שנית , אחי יש על המעבד חץ כזה שאומר איך לחבר את המעבד , אתה חיברת אותו טוב ? כלומר המעבד נכנס רק בצורה אחת ..

ד"א שמת משחת קירור ?

פורסם

EYALOZ , אין צורך כל פעם להעיר על הדברים שאני כותב ולזלזל בסדר , תרגיע

קודם כל תרגיע אתה בעצמך, עכשיו תגיד לי מה בדיוק כתבתי שפגע בך?

כתבתי הכל בצורה מכובדת ועניינית ובמקום להיפגע ולהתנפח, אתה יכול פשוט לבקש הסבר.

לפעמים יש צורך להעיר על דברים שהם לא כל כך נכונים או מטעים, ועל אחת כמה וכמה על דברים שעלולים לגרום לתקלות או כל מיני סכנות.

תחשוב שהוא ינסה באמת לעשות איזה הארקה כמו שכתבת, אפילו שלא הסברת לו איך, אם הוא היה מנסה לחשוב לבד איך עושים הארקה עם זה ומנסה לעשות את זה?

יש מקרים בהם הספייסרים גורמים בעצמם לקצר ובעקבות כך לחוסר תצוגה, בודקים את זה ע"י חיבור המחשב מחוץ למארז על משטח אנטי סטטי, ואם זאת באמת הבעייה אז משתמשים במקום הספייסרים בתחליפים יעודיים מפלסטיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים