עבור לתוכן

XFX nFORCE 790i ULTRA 3-WAY SLI vs ASUS STRIKER II NSE

Featured Replies

פורסם

איזה לוח יותר טוב??? ולמה..?

והאם יש הבדל בצ'יפסט 790 לבין780???

פורסם

XFX טוב יותר.

הוא גם 3-WAY SLI

וגם תומך DDR3 עד 2000

בפועל

שניהים לא משהו בכלל אם אתה לא מתכונן לעשות SLI, והם די יקרים גם כן.

פורסם

הוא גם 3-WAY SLI

משהו קטן וחשוב לגבי מערכי SLI או CF בעלי 3 או 4 כרטיסים, לפי הביקורת הבאה אפשר לראות בבירור, שלא רק שלא מקבלים תוספת ביצועים בתצורות הללו, אלא גם ברוב המקרים יש ירידה בביצועים, הביקורת הזאת מתייחסת רק למערכי CF שמורכבים מכרטיס HD4850, בהתחלה חשבתי שיכול להיות שהדרייברים לא בשלים מספיק אבל התוצאות היו דומות גם בביקורת על ה-SLI, גם שם היתה ברוב המקרים ירידה בביצועים, מבצעי הביקורות טענו בין היתר כי הסיבה לירידה בביצועים היא חוסר תמיכה של המשחקים עצמם בריבוי כרטיסים (מעל 2).

http://www.tweaktown.com/articles/1475/1/page_1_introduction/index.html

אני לא מוצא כרגע את הביקורת על ה-SLI אבל אם תתעקשו אני אשתדל למצוא.

פורסם
  • מחבר

משהו קטן וחשוב לגבי מערכי SLI או CF בעלי 3 או 4 כרטיסים, לפי הביקורת הבאה אפשר לראות בבירור, שלא רק שלא מקבלים תוספת ביצועים בתצורות הללו, אלא גם ברוב המקרים יש ירידה בביצועים, הביקורת הזאת מתייחסת רק למערכי CF שמורכבים מכרטיס HD4850, בהתחלה חשבתי שיכול להיות שהדרייברים לא בשלים מספיק אבל התוצאות היו דומות גם בביקורת על ה-SLI, גם שם היתה ברוב המקרים ירידה בביצועים, מבצעי הביקורות טענו בין היתר כי הסיבה לירידה בביצועים היא חוסר תמיכה של המשחקים עצמם בריבוי כרטיסים (מעל 2).

אם כך אז הכי משתלם כיום זה גג SLI של 2 כרטיסים..--אבל האם בעתיד הקרוב גם SLI של 3 ישתלם??...

פורסם

3 לא הולך להשתלם בכלל

אפילו 2 לפעמים זה מוגזם, עד שתנצל 3 כבר יצאו כרטיסים הרבה יותר טובים, ואז 1 מהם יהיה כמו שניים היום.

בקיצור

SLI של 2 כרטיסים יעשה את העבודה.

פורסם

רק כדי לחזק את הנק' , אם תיכנסו לGURU3D ותראו את הביקורת שלהם ל3XSLI , אם אני לא טועה הם משתמשים בQX9770 וזכרונות DDR3 ונוצר להם צוואר בקבוק לפי דבריהם , הצוואר בקבוק נוצר בגלל המעבד!!! , מאחר וזה המעבד הכי חזק היום שיש בשוק (וגם הכי יקר) זה מראה עד כמה לא שימושי ה3XSLI , לגבי סוגיית מה עדיף 2XSLI או 2XCF , זה נתון לוויכוח ותלוי לחלוטין במשחקים (במקרה של ATI) ובדרייברים (יותר במקרה של NV מאחר והדרייברים שלהם גרועים)

פורסם

^^^

דרך אגב, גם OC של QX9770 שמעביר אותו ל 4 ג'גיה הרץ לא תמיד מספק 3 SLI.

מה שאומר שגם שיצאו המעבדים הבאים של אינטל, עדיין זה לא יספיק.

בקיצור

3WAY SLI זה כיום בזבוז מוחלט.

וגם הפיזור על שלושה כרטיסים מאוד בעייתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים