עבור לתוכן

התחדשתי בWII

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

היום קיבלתי את הWII (לפני כמה שעות) ואת התוסף של הספורט שבא בחבילה.

בהתחלה זה היה בלתי נסבל ומאוד מוזר, אבל אחרי חצי שעה של תסכול ועצבים הבנתי את הרעיון בטניס (וגם בבאולינג, בשאר אני עוד תקוע) ותאמת? זה ממש כיף!

השליטה דומה מאוד לטניס אמיתי, כך גם בשאר המשחקים.

עד כאן רשמים ראשונים.

יש לי כמה בעיות-

אני לא מצליח לסנכרן את הווי מוט שבא עם החבילה (ואת השלט הנוסף שקנינו דווקא הוא עובד כמו שצריך), הוא פשוט לא עובד.

האינטרנט מחובר, אבל אז זה רוצה לעשות עידכון שכולל אזהרות מפחידות שאני מעדיף שלא לעשות, האם זה מגביל אותי במשהו?

עוד כמה שאלות:

1) הקונסולה בחיבור של אינפרא אדום?

2) כמה שחקנים יכולים לשחק ביחד? (ראיתי בטניס שאפשר עד 4, האם יש משחקים שמאפשרים יותר?)

אשמח גם למשחקים מומלצים, תוספות וכל דבר שעוזר לשדרג את החוויה.

תודה :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

טוב לי אין WII אבל אני מקיר משהו שיש לו

כמה שאני יודע השלטים עובדים בבלוטוס'

הWII תומך בעד 4 שלטים אז כנראה זה גם המקסימום(אולי אפשר עוד אם מחברים שלט של גימ קיוב אבל זה כבר תלוי במשחק)

בנוגע לזה ששלט אחד לא מגיב כשאתה בתוך המשחק תילחץ על הבית (בשלט כן...) ואז יופיע לך מסך שחור במסך הזה(אני לא זוכר בדיוק מה רשום) יש למטה אפשרות על כול המסך כפתור בצבע שחור כזה(אני חושב שרשום הגדרות או משהו כזה) אחרי שלחצה על זה אתה תראה למטה אפשרות של התנקות תלחץ עלה ואז בשלטים תלחץ ביחד על הלחצנים 1 ו2 ואז הWII יחפש אותם....

אההה כמעט שככתי תתחדש :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! כנראה לא הבנתי שצריכים ללחוץ ביחד בשני השלטים (התחרפנתי מזה לגמרי).

מה עם העדכון של התוכנה? אני חייב לעשות אותו? זה מאפשר לי משהו?

פורסם

לי יש במקרה wii

בקשר לאזהרות מה שהן אומרות זה שאם עשית שינויים פיזיים בחומרה של ה wii העדכונים עלולים להזיק לwii . נינטנדו בעיקר מכסה את עצמה למרות שהיא לט צריכה כי כי שינויים בחומרה אומרים ביטול אחריות. בקשר לאם זה אזהרות סרק או אזהרות אמיתיות לא כלכך מותר לדבר על זה בפורום .

הסינכרון של השלטים נעשה על ידי הכפתור האדום שעל ה'wii והשלט (ליד הסוללות) יש גם אפשרות ללחוץ על 1 ו 2 בו זמנית וגם אפשרות של חיבור מחדש של שלטים כשלוצים על בית והציור של השלט.

המשחקים המומלצים הם בעיקר של נינטנדו אבל גם תלוי בג'אנר. לרוב משחקי צד ג לא משהו חוץ מאחדים כמו : No more heros יש גם איזה משחק מלחמת העולם השניה שנחשב לטוב שיש את "heros " בשם שלו אני כבר לא זוכר איזה. אין לי את המשחקים הנ"ל אז ההמלצה היא לא אישית. אני אהבתי את Rayman raving rabbids 1 של ubisoft שהוא משחק מסיבה. יש לי גם את RRR2 שהוא נחמד אבל רוב האנשים אומרים שהוא פחות טוב. יש שם עדיין משחקים נחמדים והוא די מהנה כשמשחקים אותו 4 אנשים סימולטנית.

המשחקים של נינטנדו המומלצים הם:

- the legend of zelda twilight princess שהוא משחק הרפתקאות מסדרת זלדה והוא מאוד ארוך בערך 60-70+ אם אתה לא משתמש בספוילקר . אני לא סיימתי אותו ואני די באמצע. כבר המון זמן לא שיחקתי בו.

- super mario galaxy - משחק פלטפורמה מסדרת mario שדומה בשליטה לmario 64 . המשחק הוא תלת מימדי עם כוח משיכה משתנה.

- metroid prime 3 משחק יריות מגוף ראשון - עדיין לא קניתי אין מולטי אז אני חושב שאקנה יד שניה

- super smash brothers brawl - משחק מכות מטורף של נינטנדו אבל הוא לא משתמש ביכולות השלט בכלל יש לו online בארץ משחקים בעיקר עם רשימת חברים אלא אם כן יש לך אירופי אבל אני לא בטוח עד כמה טוב זה עובד מול השרתים באירופה. במשחק יש קצת יותר מ40 דמויות של נינטנדו שנלחמות אחת בשניה ויש גם את solid snake וsonic של capcom בנוסף.

- warioware הוא משחק מסיבה שמשתמש בשלט די טוב (משחקים עם שלט אחד בלבד) . אני מיציתי אבל לפעמים אני משחק עם האחינים שלי. הוא משתמש טוב יכולות של השלט המשחקונים הוא פשוטים באורך של 5 שניות בערך ובם אתה צריך לעשות משימה פשוטה. אפשר לשחקי MP עד 14 שחקנים אבל צריך לפתוח אותו במשחק שחקן יחיד .

- mario strikers charged - אין לי אותו חשבתי בהתחלה שזה סתם משחק מפגר אבל הוא די כיפי. משחק כדורגל של דמויות של mario בו מתקלים על ידי זה שמרביצים ליריב בכל מני דרכים. משחק לעד 4 שחקנים (2 על 2 ) שקל ללמוד אותו והוא די ממכר. אני בודק מדי פעם אם מישהו מוכר אותו בזול בebay .

אין לי עוד משחקים מכרתי חלק כמו cooking moma בעיקר בגלל שהוא מעורר תאבון ולא בגלל שהוא לא טוב. (אם אתה בדיאטה אל תקנה את המשחק הזה אבל אם יש לך ילדים שלא אוהבים לאכול אולי זה יעזור למרות שלא ניסיתי אותו על האחינים שלי). מכרתי גם את elibits שהוא משחק נחמד אבל עדיף כבר metroid prime . כמו שאמרתי אני גם חובב RRR .

פורסם

EcSm קודם כל מזל טוב

כידוע להרבה פה אני חובב נינטנדו ויש לי WII כבר תקופה

אז כמה עצות מניסיון

WII ספורט זה יותר הדגמה של השליטה ממשחק שיחזיק הרבה זמן

נחמד להראות את המשחק לחברים\משפחה אבל הוא רחוק מהמשחקים הטובים לWII

2-במקרה שאתה מחבר את הקונסולה למסך LCD לקנות כבל קומפוננט זה בגדר חובה

קניה של הכבל והגדרה לHDTV עושה פלאים בגרפיקה בהרבה משחקים

3-זלדה TP הוא משחק ענקי -הבעיה שהוא כבד למתחילים וה5 שעות ראשונות משעממות מאוד ולא משקפות את ההמשך

(עשרות שעות משחק)

אני ממליץ להתחיל אם מאריו גלקסי שהוא משחק ענקי בפני עצמו

ומשחקים כמו זלדה ומטרואיד בשלב מאוחר יותר

4-זאק אנד אוויקי וטראומה סנטר עושים שימוש מעולה בשליטה החדשה ואני ממליץ לך בחום לנסות אותם

5-אם תקנה ידית גימקיוב (שגם ככה מומלץ כי חלק ממשחקי הWII תומכים בה וגם משחקים של החנות הווירטואלית)

וכרטיס זיכרון גימקיוב תוכל להריץ משחקי גימקיוב ויש מספר מכובד של משחקים טובים שחבל לפספס

6-מומלץ לנסות את החנות הווירטואלית של נינטנדו

יש שם גם קלסיקות וגם משחקים חדשים טובים

אם אתה אוהב פאזלים אז דוקטור מאריו שווה מאוד את המחיר

7-הבטריות נגמרות תוך בערך 15 שעות

אני קניתי מטען מיוחד לשלטי WII אבל אני לא ממליץ עליו

עדיף נטענות רגילות אם מטען

אם תרצה עוד המלצות אני ישמח לעזור

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על התגובות.

שני השלטים עובדים (רק שכבר שמתי לב לכפתור האדום ליד הבטריות, והוא פשוט גורם לנורות הכחולות להבהב בלי שום סינכרון עם המכשיר עצמו).

אני לא מצליח/יודע איך מתחברים לאינטרנט.

אגב כדי לשחק בזלדה צריך את הWII ZAPPER? או שאפשר בלי?

פורסם

יש מיני משחק של זלדה שמגיע אם הZAPPER

בפועל אתה לא חייב אותו באף משחק כי הZAPPER זה סך הכל חתיכת פלסטיק

זה לא תוסף חומרתי

השאלה הנוחות בדומה להגה של מאריו מרוצים

הזלדה הרציני לWII -TP לא מחייב אף תוסף חוץ מהנונצק כמובן

ואתה קבלתה אחד בקופסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים