פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אפשר לשנות את מיקום הכתוביות בתוכנה VLC, מהפריים עצמו לחלק השחור? צירפתי תמונה להמחשה.. אל תציעו לי תוכנות אחרות לפתרון הבעיה כי אני מכיר כמה שעושות את זה אבל אני לא מעוניין. ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון.. אם לא תעבירו בבקשה .
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אי אפשר כי החלק השחור מתחת הוא לא חלק מהסרט עצמו, זה רק רקע שחור שהתוכנה עושה.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים הכתוביות הן חלק מהסרט או בקובץ נפרד? אם זה חלק מהסרט, אז אי-אפשר.אם זה לא חלק מהסרט, אז צריך להיות אפשרי, ואם זה לא אפשרי, אז רק כי ה-VLC תוכנה גרועה.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר הכתוביות הן חלק מהסרט או בקובץ נפרד? אם זה חלק מהסרט, אז אי-אפשר.אם זה לא חלק מהסרט, אז צריך להיות אפשרי, ואם זה לא אפשרי, אז רק כי ה-VLC תוכנה גרועה.הכתוביות הם לא חלק מהסרט, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי .. VLC התוכנה היחידה שלא צריך קודקים וכל הסרטים עובדים (אפילו סרטים שעוד לא סיים להוריד מה IDM \ EMULE \ UTORRENT )אם הדבר הזה לא אפשרי זה לא אומר שהתוכנה גרועה, מה שכן אני ימשיך להשתמש בא אלא אם כן תצא תוכנה טובה יותר!והתוכנה היא חינמית, יתרון ענק ! (אפשר אפילו להוריד את הקוד מקור שלה)
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מזה שאי אפשר להוריד את הכתוביות ב VLC ולהגיד שהיא תוכנה גרועה, זה מרחק עצום.ואני אומר את זה על סמך זה שחיפשתי בכמה פורומים בשביל למצוא לך מידע והגעתי למסקנה כמו כולם שאין אופציה כזאת בתוכנה הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.