פורסם 2008 ביוני 2917 שנים הייאני מנסה להגדיר זכרונות4GB G.Skill 1066 על לוחMaximus formulaבספר הוראות כתוב שהלוח אוטומטית מגדיר הכל 800ולכן צריך להגדיר לו 1066.כשאני מנסה להגדיר 1066, המחשב לא עולה.למישהו יש ניסיון עם הBIOS של המקסימוס?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תבדוק שהזכרונות מוגדרים בביוס לפי הגדרות יצרן, תנסה להגדיר 1066 ולהדליק את המחשב רק עם זכרון אחד.תבדוק באתרן היצרן אם יצאו ביוסים חדשים ואם כן תקרא אם או מה הם משפרים.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים תראה, לי יש את ה-MAXIMUS יחד עם זכרונות 1000 של MUSHKIN, אני מציע שתיכנס לאתר של GSKILL ושל ASUS, יש שם הרבה אנשים שמפרסמים את התזמונים שלהם. בכל מקרה, אצלי גיליתי שיש צורך להעלות את ה-vNB ו-vDimm קצת, ושיש מחלקים שהלוח ממש לא אוהב. אין מה לעשות, תתחיל להתעסק, זה מסתדר בסופו של דבר
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים בכל מקרה, אצלי גיליתי שיש צורך להעלות את ה-vNB ו-vDimm קצת, ושיש מחלקים שהלוח ממש לא אוהב.צודק אבל,תתחיל מה-vDimm קודם, לדעתי המתח של הזכרונות שלך צריך להיות 2.0v-2.1v, מתח ברירת המחדל הוא 1.8v, תבדוק את זה טוב טוב בספר.רק אם זה לא עזר תנסה כמו ש-yfital אמר להעלות את המתח לגשר הדרומי.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים תיקון קטן לכותב מעלי, לא להעלות גשר דרומי, רק צפוני.ואכן, תתחיל מה-vDimm, רק על תעלה מעבר ל-2.05 בערך, כי הלוח עושה OVERVOLT
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר וההגדרה לפי הספר היא פשוט להעביר לDDR2-1066יכול שאני טועה במשהו?צריך לשנות את המחלקים?את תדר הבאס?איך זה שהזכרונות הם 1066 והלוח תומך 1066 אבל אי אפשר להגדיר אותם ככה בלי לעשות "המהרה"..?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר עדיין לא כתבת לנו מהו טווח המתחים המומלץ של היצרן.מומלץ 2.0-2.1שיניתי את המתחים וזה עדיין לא עובד
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים פותח התרד תבדוק אם אתה בT1/T2..כמו כן תעלה מתחים..תבדוק תיזמונים...שנה את הREF לסלוטים...כמו כן איזה גרסה של ביוס אתה משתמש ? איזה מעבד ?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר פותח התרד תבדוק אם אתה בT1/T2..כמו כן תעלה מתחים..תבדוק תיזמונים...שנה את הREF לסלוטים...כמו כן איזה גרסה של ביוס אתה משתמש ? איזה מעבד ?המערכת שלי:Qx9650Asus Maximus formula x38הזכרונות הם G.skill 1066אני מנסה להגדיר אותם כמו שהם צריכים להיותהביוס 1102 המעודכן ביותרהעלתי מתחים לפי הדרישה של היצרןאני נמצא על T2 (מה זה אומר?)תזמונים לפי הגדרות מקוריותמה צריך לשנות בREF?אני אשמח לקבל עוד הצעות.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים תראה, לי יש את ה-MAXIMUS יחד עם זכרונות 1000 של MUSHKIN, אני מציע שתיכנס לאתר של GSKILL ושל ASUS, יש שם הרבה אנשים שמפרסמים את התזמונים שלהם. בכל מקרה, אצלי גיליתי שיש צורך להעלות את ה-vNB ו-vDimm קצת, ושיש מחלקים שהלוח ממש לא אוהב. אין מה לעשות, תתחיל להתעסק, זה מסתדר בסופו של דבר תנסה להעלות את המתח לגשר הצפוני בדרגה אחת, אולי זה יעזור גם במקרה שלך כמו שזה עזר לו, יש לכם אותו לוח וזכרונות בעלי מפרט דומה מאוד. נזק בעיקרון לא נראה לי שזה יכול לעשות.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר תנסה להעלות את המתח לגשר הצפוני בדרגה אחת, אולי זה יעזור גם במקרה שלך כמו שזה עזר לו, יש לכם אותו לוח וזכרונות בעלי מפרט דומה מאוד. נזק בעיקרון לא נראה לי שזה יכול לעשות.אני אנסה את מה שהצעתםמה מבחינת התדר של FSB וFSB STRAP?אפשר להשאיר אותם על AUTO?
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר שמתי לב שיש הבדל בין הסלוטים הלבנים לכחולים מבחינת התופסניםיש משמעות לאיזה DUAL CHANNEL מכניסים את הזכרונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.