עבור לתוכן

ATI - בדרך להשקת להשקת Radeon HD4890...?!

Featured Replies

פורסם

על פי הפרטים בוויקיפדיה האנגלית:

1) יתבסס על ליבת RV770XTX

2) מיוצר בתהליך של 55 ננומטר

3) יגיע בגרסאות זיכרון של 512 מגה בייט וג'יגה

4) תדרי הזיכרון והליבה טרם נחשפו

עוד מישהו שמע על זה?

עוד פרטים כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_graphics_processing_units#Radeon_R700_.28HD_4xxx.29_series

פורסם

לא שמעתי על זה אף פעם

עם זה נכון אז חשוב לדעת על זה

אתה יכול להרחיב קצת אולי על מה שאתה יודע בנושא?

:)

פורסם

משום מה זה נשמע לי בלוף, אבל יכול להיות שאני טועה :-\

פורסם

השאלה זה כמה הם יעלו ואיזו צריכת הספק ופליטת חום תהיה להם...

פורסם

השאלה זה כמה הם יעלו ואיזו צריכת הספק ופליטת חום תהיה להם...

השאלה היא האם בכלל יצא כרטיס מסך שכזה.

שויקיפדיה יידעו על כך,ו-ATI לא?

גם לי נשמע מוזר...

פורסם

אין סיבה כ"כ להוציא כרטיס כזה.

ההפרש בין GTX280 ל 4870 בביצועים די קטן, ATI לקחו בגדול בסיבוב הזה, שיסיימו את העסק עם ה 4870X2 ויתחילו לשחרר את הכרטיסים הזולים

יש מצב ש 4450 אם יצא בהיבריד קרוספייר עם לוח של AMD יספיק אפילו לשחק עליו משחקים ברמה סבירה, תארו לכם מחשב ב 1500-1600 שקל שיכול להריץ COD4

:smile1:

פורסם

בטח גרסא מומהרת וקרירה יותר של 4870 בעלת שיפורים מינורים ותג מחיר מוקפץ...

פורסם

בטח גרסא מומהרת וקרירה יותר של 4870 בעלת שיפורים מינורים ותג מחיר מוקפץ...

ההבדל בניהם יהיה כמו בין XT לXTX

צפו למחיר גבוה

פורסם

ההבדל בניהם יהיה כמו בין XT לXTX

צפו למחיר גבוה

אני לא מאמין שהשותפות יתמחרו את הכרטיסים המומהרים בהרבה מעל הגרסאות הרגילות.

אחרת משתמשים,אפילו ביתיים יעדיפו להמהיר את הכרטיס בעצמם (גם אם זה יכלול קנית קירור מטעמם).

MuTaTiOn.

פורסם

אני לא מאמין שהשותפות יתמחרו את הכרטיסים המומהרים בהרבה מעל הגרסאות הרגילות.

אחרת משתמשים,אפילו ביתיים יעדיפו להמהיר את הכרטיס בעצמם (גם אם זה יכלול קנית קירור מטעמם).

MuTaTiOn.

תתפלא כמה אנשים מוכנים לשלם בשביל עוד טיפה FPS...

פורסם

תרגום מנאצית

AMD chip could be another single chip card called ATI Radeon HD 4890 on the market, with a higher pulsed RV770XTX graphics chip and cooling water directly against the Nvidia GeForce 280 GTX each other.

עוד אחד

Although in the new round struggle, the AMD HD4800 series obviously card has obtained the very good result, the AMD Market sector is not more relaxed than at present NVIDIA. The informed sources indicated that AMD present is preparing one section take RV770XT as the foundation high frequency edition, this edition 280 will launch the competition directly with GTX.

Because this so-called " RV770XTX " the frequency 4870 also wants compared to present HD high many, to decrease temperature, this product even also possibly directly directly goes on the market by the water cooling form. Certainly, because later also has R700 this year, can this section of high frequency RV770XT high frequency edition affect the R700 sales volume also to wait for studying at present. Therefore, the AMD related department had not decided that officially whether this to promote this product officially, or only opens RV770XT the ultra frequency to permit that merely gives other cooperation manufacturer.

הכל השערות כרגע, זה תרגומים ממקומות אחרים.

פורסם

הפעם האחרונה שהייתה ליבת XTX הייתה בסדרת 19XX.. מה פתאום החליטו להחזיר את הליבה אחרי 2 סדרות (2XXX ו-3XXX) שבהן היא לא הופיעה ?

פורסם

גם לא בדיוק ליבה, סתם תדרים גבוהים יותר במחיר כפול. נו, את שלהם הם עשו בסדרה הזאת, שיוציאו עוד כרטיס למשוגעי הFPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים