עבור לתוכן

התלבטות בבחירת כבלים, עמ' 3 שאלה אחרונה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש ב G51 :)

אז מישהו יכול להגיד לי אם כדאי בסוף את ה-g51 כי אמרו לי שחבל לקנות את ה5500 לחדר רגיל...

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי שאם אני קונה משהו זה ה5500, רציתי לדעת, יש לי audigy 2 שהוא כרטיס די ישן, ויש לי במחשב כרטיס קול מובנה של אביט שאומר שהוא תומך 7.1

מה יהיה יותר טוב למשחקים וסרטים?

פורסם

מאיפה הבאת את זה שבG51 יש כניסה דיגלטית?

פורסם
  • מחבר

חברה דחוףףףףף עזבו את ג'י51 מישהו יכול לענות לי לגבי הכרטיס קול?

ואני רוצה לקנות תמערכת היום, לא יהיו חרטות? בעיות נפוצות שאני צריך לדעת?

פורסם

הכרטיס שלך די גרוע,

ולא ינצל היטב את ה-Z5500,

מנגד לזאת, הרמקולים עצמם מבוזבזים לחדר ממוצע. (3X3~)

פורסם

אחי הבאת בסוף את המערכת? אם כן איך היא?

פורסם
  • מחבר

הבאתי את המערכת :)

היא פצצה, רק יש לי כמה שאלות

כל פעם שאני מדליק את המערכת האפשרויות של הווליום,הסראונד וכל השאר צריך לכוון מהתחלה, יש דרך לשמור את זה?

אני רוצה לחבר את המחשב אבל המרחק הוא משהו כמו 6 מטרים מהסאב, ואין לי חיבור coxial בכרטיס קול abit audiomax 7.1 HD או ב-audigy2

יש רק חיבור אופטי ואחד שרשום דיגיטל אבל ה-cox לא מתחבר, אז מזה החיבור הזה? ועם איזה כבלים הכי כדאי? אולי כדאי להביא כרטיס קול סביר עם כל החיבורים?

כרגע המערכת מחוברת לps3 בלבד, cod4 זה חוויה אחרת לגמרי

וכשניסיתי על המחשב עם חיבור PL זה גם היה סבבה, קרייסיס פשוט מדהים עם סראונד קחו דוגמא: אני מסמן למטוסים איפה להפציץ, פתאום שומעים מהרמקולים האחוריים את המטוסים באים ואז כשהם עוברים מעל הראש שומעים תרמקולים הקדמיים בהדגשה וכשהפצצות יורדות מרגישים כאילו הם נפלו בחדר ;)

גם סרטים ניסיתי, הרבה יותר כיף ככה :> צליל חד יותר

פורסם

וואלה תתחדש!

הZ5500 בדרך אצלי :)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי אם החיבור האנלוגי(PL) הוא טוב? האם אני ארגיש הבדל בינו לבין חיבור coax? אם לא, כבל כזה של 10 מטר לא יפגע באיכות?

ורציתי לדעת אם מוכרים בכלל כבל של 3PL ל3PL כמו שמקבלים עם המערכת רק ארוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים