עבור לתוכן

ספק גנרי של 400 יעמוד בOC ?

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק של TT

400W

הוא מספיק טוב לOC ?

אני עם OC של32 אחוז ו10 מאווררים .. הוא יחזיק המשך של OC ?

אני קונה בקרוב אולטרה 120 אקסטרים כדיי להמשיך את הOC ..

הספק יחזיק ?

ומה זה ספק ג'נרי ?

פורסם

אתה מבין שהשאלה שלך די סתמית, כי לא אמרת כלום על המערכת שלך. אתה בוודאי מבין שיש הבדל בין OC של איזה Pentium 2 לבין QX9770. ואם לא, אז אתה לא אמור בכלל לעשות OC. ::)

10 מאווררים? למה לעזאזל? כדי שיכסו את הרעש של מכונת הכביסה? :silly:

פורסם

האלו! אל תזלזל בפנטיום 2 (או 3), רוב הדגמים עושים OC לא רע בכלל. היה לי פנטיום 3 עם קירור סטוק ו-OC של 25% קבוע.

ולפותח הדיון:

http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=PSU

אתר טוב להתחיל איתו, מה זה ספק גנרי, מי מייצר מה, מה נחשב ומה לא (לדוגמא - הספק שיש לך היום לא ממש נחשב).

בנוסף - נא לכתוב פירוט מלא, כולל מארז ואמצעי איוורור, טמפ' של רכיבי המחשב השונים (מעבד, דיסקים, כרטיס מסך) במנוחה ובמאמץ מתמשך. אפ אפשר להוסיף צילום של פנים המארז ושל הספק (בעיקר את מדבקת הנתונים שעליו), מה טוב.

פורסם
  • מחבר

פנטיום D 805

3.51@2.66

במנוחה 42-43 (עם מזגן)

במאמץ 68-69 (גם עם מזגן)

קירור של AVC

MSI P35 - לוח M

Inno 3D 8600GT 1GB

CEON 2GB 800MHZ

WD 250 GB

מאוורר על הציפסט, קירור לדיסק קשיח (2 מאווררים)

2 מקדימה שמכניסים

2 מאחורה שמוציאים

אחד למעלה שמוציא ..

תמונה של המארז :

http://img514.imageshack.us/img514/5828/dsc02594yx4.jpg

הדגם של הספק זה 350AE-PTZ

תמונה שמצאתי בגוגל :

17.jpg

פורסם

מחשב אייבורי במקרה?

בכל מקרה, לא הבנתי, אתה כבר עושה OC ושואל אם הספק שלך יחזיק?

המעבד שלך מאוד מיושן ובזבזני באנרגיה, אבל אין לך כרטיס מסך חזק או ציוד זולל חשמל אחר, אז ככל הנראה צריכת החשמל הנוכחית שלך היא סביב 200 ואט במאמץ (עם OC רציני ייתכן ותגיע ל-250 ואט).

הספק שלך מאוד נחות הוא גנרי עם מדבקה של TT, אבל עשוי להחזיק OC אם לא תוסיף עליו עומס נוסף. אני לא יכול להבטיח לך שהמסילות שלו יהיו יציבות לחלוטין.

התמונה שלך נראת מאוד רועשת, אני ממש מסוגל לשמוע את הרעש של כל המאווררים הקטנים האלו דרך המסך! זה לא מפריע לך?

בכל מקרה, לפני שאתה מוציא 350 ש"ח על ה-TR ועוד 60 עד 100 ש"ח על מאוורר ראוי, החלפת המעבד ל-E2200, עם יותר ביצועים, פחות צריכת חשמל, אפשרויות OC מרשימות תהיה פתרון יצירתי יותר בשבילך (בהנחה ואתה צריך יותר כוח עיבוד או שהרעש מפריע לך).

פורסם
  • מחבר

כן המחשב מאייבורי ..

אז אתה ממליץ לוותר על הקירור ולעבור למעבד חזק יותר ?

ומה זה אומר גנרי ?

יש לי בערך 550 ש"ח להשקיע על המחשב ..

מה אתה ממליץ ?

פורסם

זה תלוי מה אתה רוצה - לשפר ביצועים במשחקים? לשפר ביצועים ביישומים אחרים? להוריד את רמת הרעש?

פורסם
  • מחבר

הרעש ממש לא משנה לי ..

חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר בפוטו שופ (יש לי כמויות של מברשות ודברים שתוקעים תמחשב) ובתוכנות כאלה ..

ושאני יוכל לעשות OC רציני ..

ולא עניתה לי מה זה גנרי .. זיוף כאילו?

פורסם

נא עיין בקישור שנתתי, הוא מסביר דברים רבים.

בקצרה, ספק גנרי הוא ספק תוצרת מפעל עלום בסין, באיכות לא ברורה ועם איזה מדבקת מותג "שקר כלשהו" ומפרט מנותק מהמציאות.

המפרט שלך מאוד צולע באופן כללי. הפתרון המהיר יהיה החלפת המעבד, לדוגמא ל-E7200, חורג אומנם ב-100 ש"ח מהתקציב שלך אבל ייתן לך שיפור אדיר בביצועים ויאפשר OC מרשים אפילו על סטוק. ייתכן וה-RAM המוזר שלך יגביל אותך, אבל לא תדע עד שלא תנסה.

דברים נוספים שכדאי לשקול - החלפת הספק (סיפור של 200 עד 400 ש"ח), HSF ראוי למעבד (100 עד 250 ש"ח).

פורסם

הRAM שלי של CEON 667MHZ הגיע לOC של 1052MHZ הנה תראה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343650.0

ה800MHZ לך תדע לאן יגיע ועוד משהו אנשים אם RAM של CORSAIR ,OCZ ועוד עושים OC של 50-300MHZ ממוצא.......

פורסם
  • מחבר

קודם כל, כל הכבוד על התוצאה .. שיחקתה אותה :)

דבר שני ..

בנתיים לא ניראה לי שיהיה לי יותר מה-500-550 שקל האלה ..

ואיך אתה יודע שהספק הוא גנרי ? איך יודעים ביכלל ?

מה ההבדל בין המעבד שלי שב"ה עם קירור של TR יהיה 4 GHZ

לבין נגיד E7200 שאני יעשה איתו 4 GHZ ?

פורסם

לא מבין מה אתה רוצה מהספק שלו, הוא בסדר יש לי ספק 470W של TT וסוחב לי את המחשב כמו בובלה (מפרט למטה) לא הגביל אותי בשום OC מן הסתם גם אותו הוא לא אמור להגביל.

פורסם
  • מחבר

לא עניתה לי על השאה :

איך יודעים שהספק גנרי?

ומה ההבדל בין המעבד שלי שב"ה עם קירור של TR יהיה 4 GHZ

לבין נגיד E7200 שאני יעשה איתו 4 GHZ ?

פורסם

בתוצאה של SUPERPI יהיה שינוי שזה אומר עברת נתונים בזמן יותר קצר

פורסם
  • מחבר

ומה נותן לי העברת נתונים בזמן קצר יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים