עבור לתוכן

PlayStation 3 Getting Film Downloads Soon

Featured Replies

פורסם

הובר צודק.

המערכת קבצים המקומית היא לא FAT32 , המערכת קבצים שהוא יודע חיצונית היא רק FAT/FAT32.

ליביו

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3

http://forums.maxconsole.net/archive/index.php/t-37364.html

Unfortunately, Windows can't read the file system. I read somewhere that the PS3 uses a file system called, "Synergistic Processing Unit File System". I can't confirm this yet. Apparently Linux has drivers for this so I may try reading it under a Linux environment.

ממש לא, הSPUFS זאת מערכת קבצים ווירטואלית לחלוטין המשמשת להתממשקות מול הCELL אין שום דבר פיסי שעומד מאחורי מערכת הקבצים היא כל המשאבים שלה יושבים בRAM והיא משמשת בתור נקודת גישה לSPEים של המעבד, בנוסף לזה שאני גם לגמרי בטוח שזה לא ממומש בPS3 בכלל, זה פיתוח של IBM לאפליקציות הCELL שלהם.

The SPU file system

Virtual file systems

The solution the LTC team finally chose is to create a virtual file system to externalize the SPUs. A number of similar file systems are already present, for example, procfs, sysfs, or mqueue. Unlike device-backed file systems, these do not need a partition to store data, but instead keep all their resources in RAM while using regular system calls like open, read, or getdents to communicate between userspace and the kernel functionality.

We chose to name the file system "spufs," and have it mounted on /spu by convention, although other mount points are possible.

http://www-128.ibm.com/developerworks/power/library/pa-cell/

אני לא יודע באיזה מערכת קבצים הדיסק עצמו מפורמט אבל אני דיי בטוח שזה FAT32 או אחד הנגזרות שלו, התקנה של משחק לא אומרת כלום מישהו אמר לך שזה נשמר בקובץ 1?

בנוסף לזה הPS3 לא תומך בפורמט HD יעודי, הם בחיים לא יאפשרו תמיכה בx264 כיוון שזה לא פורמט תקני בדיוק כמו שרשמית הם לא יתמכו בxvid.

ל360 יש את WMVHD שהוא פורמט HD תקני ומוכר, לא יודע מה איתך אבל אני לא מתכוון להוריד 50GB לסרט.

פורסם

GTA4 מתקין את עצמו ב PS3 על הדיסק הקשיח ולמיטב זיכרוני הוא הרבה יותר גדול מ 4GB. אני בטוח ב 99.9 אחוז שהמערכת קבצים ב PS3 היא לא FAT. הוא משתמש בזיהוי FAT לצורך קריאת מידע מהתקנים חיצוניים (לא NTFS כי היא קניינית של מיקרוסופט ו FAT כבר חינמית).

ההתקנה לא משנה כי הוא לא מותקן כקובץ 1

סביר להניח שזה מפוצל על קבצים רבים

פורסם

ממש לא, הSPUFS זאת מערכת קבצים ווירטואלית לחלוטין המשמשת להתממשקות מול הCELL אין שום דבר פיסי שעומד מאחורי מערכת הקבצים היא כל המשאבים שלה יושבים בRAM והיא משמשת בתור נקודת גישה לSPEים של המעבד, בנוסף לזה שאני גם לגמרי בטוח שזה לא ממומש בPS3 בכלל, זה פיתוח של IBM לאפליקציות הCELL שלהם.

אני לא יודע באיזה מערכת קבצים הדיסק עצמו מפורמט אבל אני דיי בטוח שזה FAT32 או אחד הנגזרות שלו, התקנה של משחק לא אומרת כלום מישהו אמר לך שזה נשמר בקובץ 1?

בנוסף לזה הPS3 לא תומך בפורמט HD יעודי, הם בחיים לא יאפשרו תמיכה בx264 כיוון שזה לא פורמט תקני בדיוק כמו שרשמית הם לא יתמכו בxvid.

ל360 יש את WMVHD שהוא פורמט HD תקני ומוכר, לא יודע מה איתך אבל אני לא מתכוון להוריד 50GB לסרט.

לא ציפיתי מבחור כמוך לרשום כל כך הרבה שטויות

כבעל PS3 שהעביר אליו כבר סרטי 1080p הרבה מעל 4GB אני יכול להגיד לך שאתה טועה.

וגם העברתי אליו המון המון קבצי DIVX אז אל תגיד לי שהא לא תומך בDIVX.

3 עונות של נמלטים + אבודים + 12 עונות של סאות' פארק אני חושב שאפשר להגדיר את זה כהמון קבצי DIVX וכולם פשוט עבדו.

מה אתה אומר על זה?

פורסם

ד"א תיקון טעות, רוב הסיכויים שהPS3 אכן משתמש בנגזרת של FAT32 כמו שדובי כתב.

לTHATSMYNAME , איך העברת לו קבצים מעל 4 גיגה? אם אתה מתייחס לSTREAMING , זה לא רלוונטי.

בקשר לחלק השני - דובי כתב בפירוש XVID.

אמנם קרוב , אבל XVID זה לא תמיד בדיוק DIVX (למעשה זה המתחרה החינמי - כדאי לקרא קצת - http://en.wikipedia.org/wiki/Xvid ) ויש כמה פורמטים של XVID שממש לא נתמכים על ידי DIVX ולא יעבדו (נדיר , אבל קיים).

דובי בקשר לפורמטים , אפשר לבחור בVOB , DIVX או קבצים בסטנדרט של MP4 , לא צריך "להמציא את הגלגל" כדי לנגן סרט בHD (או קונטיינר כזה או אחר ראה ערך MKV)

בקשר לWMVHD , במילים מעטות חוץ מאצל מייקרוסופט הוא לא ממש סטנדרט תיקני ומוכר.

ליביו

פורסם

ד"א תיקון טעות, רוב הסיכויים שהPS3 אכן משתמש בנגזרת של FAT32 כמו שדובי כתב.

לTHATSMYNAME , איך העברת לו קבצים מעל 4 גיגה? אם אתה מתייחס לSTREAMING , זה לא רלוונטי.

בקשר לחלק השני - דובי כתב בפירוש XVID.

אמנם קרוב , אבל XVID זה לא תמיד בדיוק DIVX (למעשה זה המתחרה החינמי - כדאי לקרא קצת - http://en.wikipedia.org/wiki/Xvid ) ויש כמה פורמטים של XVID שממש לא נתמכים על ידי DIVX ולא יעבדו (נדיר , אבל קיים).

דובי בקשר לפורמטים , אפשר לבחור בVOB , DIVX או קבצים בסטנדרט של MP4 , לא צריך "להמציא את הגלגל" כדי לנגן סרט בHD (או קונטיינר כזה או אחר ראה ערך MKV)

בקשר לWMVHD , במילים מעטות חוץ מאצל מייקרוסופט הוא לא ממש סטנדרט תיקני ומוכר.

ליביו

צודק, טעות שלי התבלבלתי בין המילים ההפוכות.. כנראה השעה :S

בכל מקרה לא STREAMING אלא הורדה דרך הדפדפן עם PS3 Media Center X

פורסם
  • מחבר

חרשתי את גוגל למצוא את התשובה לשאלה "באיזו מערכת קבצים משתמש ה PS3" ולא מצאתי שום תשובה חד משמעיתת, כנראה שסוני לא הסגירו את המידע הזה. מי אמר שבגוגל יש תשובה להכל?

פורסם

אכן מערכת קבצים הזויה כנראה בשביל להגן מפני Homebrews למיניהם..

אבל מה שכן היא תומכת מעל 4GB וזה מה שחשוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים