פורסם 2008 ביוני 2917 שנים שלום,אחרי תקופה לא קצרה שמערכת שלי מחוברת למחשב, החלטתי שאני צריך משהו חדש.אני מחפש מערכת שתשמש אותי בעיקר למוזיקה.חשוב מאוד ההספק, האיכות, העוצמה.אם יש משהו להמליץ עליו, אני ישמח.אני מעדיף דגמים חדשים, ולא דגמים שכבר שנה + בשוק.אני בודק כרגע גם אפשרות להרחיב את התקציב.תודה.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אם אתה מתמקד בעיקר במוזיקה,אז סטריאו זה הכיוון.בכל אופן,בבקשה:http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=20
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר סטריאו זה באמת הכיוון כי לפי מה שהבנתי מוזיקה אני ישמע רק ב2 רמקולים.יש המצלמה לדגם למסוים? (למרות שפירסמתי הודעה גם בפורום ש ido2309 נתן)
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר הדגם הזה לא קצת ישן?יש מחליף לדגם הזה?אם יש למישהו הצעה, אני בכלל חשבתי, על מגבר, זוג רמקולים וסאב. מישהו חושב שזה נכון?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים הדגם הזה לא קצת ישן?יש מחליף לדגם הזה?אם יש למישהו הצעה, אני בכלל חשבתי, על מגבר, זוג רמקולים וסאב. מישהו חושב שזה נכון?בשביל סט חדש, תצרך להכפיל את התקציב לפחות.אבל אם אתה מוכן להתפשר ליד-שנייה, תצרך רק למתוח אותו קצת,חפש בלוחות יד שניה.בכל אופן, אם תמצא אלטרנטיבה ראויה, תקבל איכות ועוצמהטובים מכמעט כל סט למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.