פורסם 2008 ביוני 2917 שנים עד כמה שאני יודע דרך הBT אי אפשר ורק דרך הכבל.. יש סיכוי (קלוש) אבל יש שדרך לינוקס אפשר עם BT..
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים רגע, יש אפשרות לחבר את ה-SIXAXIS למחשב בדרך מסוימת?אם כן - איך?אולי נמליץ לחבר...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחברים בUSBנכנסים לקובץ EXE מסויים (לינק בסוף ההודעה )לוחצים על כפתור הPSזהו D:לינק:http://cjori.off.co.il/ps3sixaxis_en.exeהנורות של השלט יהבהבו כל הזמן.תוכל לראות את השלט מחובר בControl Panel>Game Controllers
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים עובד אצלך?ברור, אחרת לא הייתי כותב את זה..אני משחק ככה עם Emulator בCrash Bandicoot הראשון על PSoneאחד המשחקים הטובים ששיחקתי P:
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים באמולטור אתה יכול להשתמש בידיות USB רגילות לא צריך ידית PS3 בשביל זה אני יכול גם עם מקלדת ועכבר אבל זה משחק של הPSone שתוכנן לעבוד עם X O משולש וריבוע .. אז אני אומר למה לסתור את התכנון ?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תודה על הקובץ. רק שאלה אחת (מכיוון שזו בעיה שנתקלתי בה עם חיבור שלט PS2 עם מתאם USB - עובד מעולה ד"א חוץ מ) הסטיקים האנלוגים פועלים? ליביו
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים הסטיקים האנלוגים עובדים מעולה ומאוד מדויקרק בחיבור הראשון הימני משתגע במחשב וצריך לעשות לו Restore Defaults
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר לא.... הקובץ כאילו לא טוב, הוא נותן לי הודעת שגיאה "libsub0.dll" לא נמצא, הוא אומר לי שלהתקין מחדש יפתור תבעיה.[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 01:03:45הנה לינק מתוקן, סבבה עובד לי יופי!!! מעולה זה ממש טוב, נראה עכשיו אם אפשר להשתמש בזה בגיטר הירו
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים למה שתרצה לשחק עם הSIXAXIS בGH?!ונגיד שכן אז אתה צריך את התוכנה Pinnacle Game Profilerאו שהתכוונת לגיטרה?BTW גם לי יש את הגיטרה, והכל עובד כמו שצריך חוץ מהחיישני תנועה שלא מזוהים על ידי המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.