עבור לתוכן

רעש לבן מתוך הרמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום רב, לכולם

יש לי שאלה (יותר בעיה) שמטרידה אותי קבר זמן רב והיא כזאת:

אני חיברתי למחשב שלי מערכת הכוללת: גוף מערכת סטריו של AIWA אשר משמש כמגבר ואליו שני רמקולים גדולים. והכול עובד מעולה, אבל יש לי בעיה אחת: כל הזמן אני שומעה רעש של חשמל מתוך הרמקולים. לאחר קצת בירורים הבנתי שזה בגלל ש"אדמה" במחשבים מחוברת ישירות לגוף המארז וזה מה שגורם לי לשמועה את הרעש ושזה אצל כולם ואין מה לעשות עם זה.

אז השאלה שלי היא, האם זה באמת אצל כולם והאם באמת אני לא יכול לעשות עם זה כלום?

פורסם

כל הזמן אני שומעה רעש של חשמל מתוך הרמקולים. לאחר קצת בירורים הבנתי שזה בגלל ש"אדמה" במחשבים מחוברת ישירות לגוף המארז וזה מה שגורם לי לשמועה את הרעש ושזה אצל כולם ואין מה לעשות עם זה.

klx יקר, תחילה בוא נדבר באותה שפה. אני לא יודע מה זה רעש של חשמל. אולי אתה מתכוון לרעש לבן? אולי להד? ואללה לא מבין. הסבר ונמק.

או לחלופין, תקליט, כך שנוכל לשמוע.

גם לא מובן לי מה זה "אדמה" שמחוברת ישירות לגוף. צריך תרגום.

בכל אופן, דבר אחד בטוח, מה שאתה לא שומע, זה לא אצל כולם! אתה לא באמת חושב שכל האנשים שיש להם מערכת מחוברת למחשב שומעים רעש של "חשמל"!

אני חי שנים בצורה זו ואני לא יודע על מה אתה מדבר. כדאי שתבדוק יותר לעמוק, כי יש לך תקלה איפשהו...

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

רעש של חשמל סטטי = רעש לבן, "אדמה" = הארקה

פורסם

תנסה להמיך את המערכת עצמה, ולהגביר במחשב.

או לפחות להתאים בניהם, שבמערכת בווליום על חצי,

ובמחשב על חצי ווליום.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

זה לא עובד כל-כך

במצב רגיל אני אפילו לא משתמש בווליום של המערכת (והוא קבוע ב-1/4), אלא משחק עם ווליום של המחשב.

בנוסף, אפילו אם אני מנמיך את הווליום של המערכת למינימום, עדיין יש את הרעש, למרות שכאשר אני שם אותו על מקסימום הוא מתחזק

פורסם

מה שאומר שיש בניהם קשר, לא?

ניסת נגיד לשים 4\1 במחשב, ובמערכת נגיד 3\1,

ולראות מה המצב?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

עליתי על הבעיה המגבר של המערכת (המערכת עצמה)

עכשיו אני הולך לקנות את ה- Microlab x23

מקווה שלא אתחרה

תודה לכם

פורסם

תתחדש.

מערכת מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים