עבור לתוכן

vice city עזרה דחוף!!

Featured Replies

פורסם

שמעו בקיצור לקחתי לדיאז את הבית..

עשיתי כמה משימות והרגע סיימתי את המשימה שמתחפשים לשוטרים והולכים עם lance להשתיל בצצה בבת קפה התרבוש הזה בקניון

או קיי קיבלתי את הכסף והכל ועכשיו יש לי סמל של דולר כזה מסתובב שם ונותן לי מדי פעם כסף אבל אין שום משימה... איפה המשימה מה הלאה?

ודה לעוזרים

פורסם

אם לא שמת לב, ברגע שאתה מקבל את האחוזה נאמר לך שמעכשיו אתה יכול לקנות נדל"ן ברחבי העיר.

אם תקנה עסקים אתה תקבל משימות שקשורות לזה.

פורסם
  • מחבר

תמליץ לי מה לקנות ?? יש איזה טקטיקה שצריך להתייחס אליה בחשיבה להמשך המשחק? איך זה הולך ולמה לי לקנות את זה בכלל..

ואיפה זה נמצא בערך.. אני מכיר את העיר טוב דבר חופשי

ד"א עשיתי בהתחלה משימות מכל האנשים ואז הלכתי רק ל DIAZ עדיין יש לי שם A-C וקו טלפון

זה חשוב לסיים אותם גם עד הסוף או שאפשר להשאיר אותם..?

פורסם

הדבר שהכי כדאי לקנות לדעתי במשחק זה את ה Showroom יענו תצוגת מכוניות. כי בחנייה אפשר להרשם לתחרויות מירוץ ולזכות בעד 40 אלף דולר (זה המסלול הכי ארוך, 5 דקות מקסימום, אפשר לעשות בלי סוף). המקום הזה נמצא בחלק הדרום-מערבי של העיר. בניין נמוך עם חלונות זכוכית.

בהצלחה 8)

פורסם

איך הצלחת להבור את השלב שמתמינים את הפצצה.

כי ברגע שאני מטמין את הפצצה, ישר יש לי 5 כוכבים, והשוטרים מחסלים אותי.

אגב קנתי את החנות גלידה, אחרי שמרתי האוטו גלידה נעלם, ואני לא מקבל גרוש, מה צריך בכלל לעשות?

כדי לך גם לקנות את התחנת מונית יש שם משימות טובות, ואתה מקבל אחלה כסף.

פורסם

בשלב של הפצצה.. פשוט ברחתי עם המכונית משטרה שאיתה הגעתי.. skillz ;D

אה ובקשר למכוניות ששם ואינן בזמן זה או אחר ככה זה המשחק, תעשה שמירה מתוך החנות גלידה תצא משם תלך איזה 50 מטר לאיזה מקום ותחזור, כנראה שאז המכונית הזו (של הגלידה) תחזור למקומה.. ככה זה

פורסם

איך הצלחת להבור את השלב שמתמינים את הפצצה.

כי ברגע שאני מטמין את הפצצה, ישר יש לי 5 כוכבים, והשוטרים מחסלים אותי.

אגב קנתי את החנות גלידה, אחרי שמרתי האוטו גלידה נעלם, ואני לא מקבל גרוש, מה צריך בכלל לעשות?

כדי לך גם לקנות את התחנת מונית יש שם משימות טובות, ואתה מקבל אחלה כסף.

במשימה עם הפצצה תגיע עם אוטו רגיל מהיר כמו הציטה ואחרי שאתה יוצא משם בריצה לך לצבוע את האוטו מחדש

לגבי הגלידה יש לך הזדמנות אחת. לא עשית הפסדת

פורסם

או שתגיע עם מסוק... ככה אני עשיתי.

פורסם

מאיפה אתה משיג מסוק?

פורסם
  • מחבר

ד"א עשיתי בהתחלה משימות מכל האנשים ואז הלכתי רק ל DIAZ עדיין יש לי שם A-C וקו טלפון

זה חשוב לסיים אותם גם עד הסוף או שאפשר להשאיר אותם..?

בבקשה מישהו שיעזור לי??? אפשר שהשאיר אותם או שעושים הכל??

איך ומאיפה?

הדבר שהכי כדאי לקנות לדעתי במשחק זה את ה Showroom יענו תצוגת מכוניות. כי בחנייה אפשר להרשם לתחרויות מירוץ ולזכות בעד 40 אלף דולר (זה המסלול הכי ארוך, 5 דקות מקסימום, אפשר לעשות בלי סוף). המקום הזה נמצא בחלק הדרום-מערבי של העיר. בניין נמוך עם חלונות זכוכית.

לא מצאתי.. תוכל להסביר לי איפה בדיוק? לתת סקרין שוט+תקריב מפה? אני אודה לך מאוד!

מי שיענה לי על כל השאלות מלך.. אני שובר את הראש..

פורסם

Do it with style

or don't bother doing it

8)

פורסם

אני צריך עזרה במציאת חנויות נשק באזור התחנת מוניות (או בצד הזה של העיר).

פשוט הגעתי למשימות שצריך הרבה נשק ושחפ"צ, ואין לי כוח כל הזמן ללכת לצד השני של העיר.

פורסם

יש בעיר השנייה בית שעולה 14,000 יש בו מסוק והרבה חנייה.

פורסם

בבקשה תגיד איפה הוא.. קצת יותר ספציפי..

פורסם

בבקשה תגיד איפה הוא.. קצת יותר ספציפי..

הנה תסתכל במפה הקטנה ואז בגדולה שיוצאים לתפריט וטז תחפש את המקום לפי הצורה של הכבישים ככה אני מצאתי את זה

Secret%20place%201.JPG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים