פורסם 2008 ביוני 2817 שנים יש לי את הלפטופ הזה: MSI PR200 CRYSTAL EDITION שיש לו יציאת HDMI.אז כאני מחבר אותו לטלוויזיה שלי ומפעיל סרט, שומעים דרך הרמקולים העלובים של הלפטופ, אז איך אני גורם לזה להשמע מהרמקולים של הטלוויזיה? HDMI אמור להעביר וידיאו+אודיו, לא?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מה פתאוםםם HDMI זה רק וידאו תחשוב שיש כבל מתאם בין HDMI ובין DVI אז איך הוא יעביר אודיו? בקיצור יש לך בלפטופ יציאת PL ירוקה תחבר לה כבל PL TO RCA ואז הRCA (אדום לבן) תחבר לטלויזיה... PL To RCA תהנה...
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני ממש מצטער שאני לא יכול לעזור כ"כ אבל HDMI אמור להעביר גם אודיו, לפחות לפי ויקיפדיה.וד"א זה שיש כבל מתאם בין HDMI לDVI לא אומר כלום, מי אמר שהסאונד לא נשמט בדרך?בכל אופן, יכול להיות שכדאי לך לפעול לפי מה שARKADI אמר ולחבר את הסאונד דרך כבל מתאם.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר ניסיתי לחבר גם עם כבל האודיו, מה אני אמור להגדיר במחשב כדי שאני אשמע דרך הרמקולים של ה HDTV?
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים WTFכבל HDMI - HDMI יכול בהחלט להעביר אודיו!השאלה האמיתית היא, האם הכרטיס שלך תומך בהוצאת אודיו דרך חיבור HDMI?ארקדי החיבור שהראת פה לא יעזור לו, כי הוא אפשר לחבר אותו רק אם משתמשים בכניסת הVGA.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים מחבר WTF כבל HDMI - HDMI יכול בהחלט להעביר אודיו! השאלה האמיתית היא, האם הכרטיס שלך תומך בהוצאת אודיו דרך חיבור HDMI? ארקדי החיבור שהראת פה לא יעזור לו, כי הוא אפשר לחבר אותו רק אם משתמשים בכניסת הVGA. זה לפטופ עם כ"מ מובנה
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אוקיי, בכל זאת יש לך ממנו יציאת HDMI, תבדוק לפי הלוח אם איזה כרטיס זה והאם הוא תומך בהוצאת סאונד בHDMI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.