עבור לתוכן

שימוש בפענוח HD המובנה שבכרטיס עזרה! לא מבין?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

OK אחי תודה אני יבדוק ויעדכן...

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום מצטער שאני נכנס לנושא שלא שלי אבל יש לי בעיה

יש לי POWER DVD 8 ו גם WINDVD 9 PLUS וגם השתמשתי בגירסאת טרילר של NVIDIA PUREVIDEO

ובאף אחד מהם לא הצלחתי להפעיל קובץ MKV שדרך אגב אני מצליח כמובן בK-LITE רק שבו אין תמיכה בPUREVIDEO?

איזה תוכנה אני יכול להשתמש שתריץ לי סרטי MKV יחד עם התמיכה בPUREVIDEO?(תוכנה שאני יוכל להפעיל את הקובץ הזה(MKV) והעיבוד יעבור לכרטיס מסך)

פורסם

PureVideo Decoder (התוכנה עצמה) עובדת רק עם MPEG2 / DVD

PowerDVD או MPC-HC אמורים להשתמש בהאצה \ DXVA גם עם MKV.

בלי קשר, הכרטיס שלך 7800GS תומך חלקית בהאצת חומרה ל-H.264. (הוא תומך בגרסא ה"ישנה" של h.264)

הוא תומך Purevideo אבל לא Purevideo HD

איזה MKV אתה מנסה להריץ ? זה תלוי איזה קידוד הוא מכיל .

GeForce 7

NVIDIA PureVideo Technology

- Dedicated on-chip video processor

- High-definition H.264, MPEG2 and WMV9 decode acceleration

- Advanced spatial-temporal de-interlacing

- Inverse telecine (2:2 and 3:2 pull-down correction)

- High-quality video scaling

- Video color correction

- Microsoft® Video Mixing Renderer (VMR) support

For Nvidia, the announced specifications are identical for all GeForce 8s that support Purevideo HD. Except (and something that Nvidia doesn’t indicate too clearly but without hiding this from the technical press) the GeForce 8600, 8500 and 8400 integrate the VP2, the version 2 of this firm’s video engine, while the GeForce 8800 has to settle for the VP1 like the GeForce 7 which is announced with Purevideo but not Purevideo HD. It would have been logical that Purevideo HD would be associated to VP2 and Purevideo to VP1, but the marketing department decided otherwise.

The difference between VP1 and VP2 ? Only the VP2 supports acceleration of VC-1 and H.264 with iDCT and CAVLC/CABAC for the latter, which is required to accelerate decoding for HD-DVD and Bluray. Nvidia mentions this in a sheet comparing video capacities in a Purevideo document but nothing is stated in the product descriptions.

In terms of quality, all of these cards are announced with identical capabilities.

GeForce 7s are announced as having almost similar capacities except for the absence of VC-1 support and improvements such as digital noise reduction. Here again, Nvidia doesn’t specify that only a simplified version of H.264 is accelerated while the version with iDCT and CAVLC/CABAC are not according to the Purevideo document.

http://www.behardware.com/articles/690-2/report-which-graphic-cards-are-best-suited-for-hd-video.html

http://www.nvidia.com/docs/CP/11036/PureVideo_Product_Comparison.pdf

פורסם

x-264.. אבל POWERDVD לא מצליח בכלל להריץ את הקבצים האלו משום מה :nixweiss:

אז מה זה אומר שרק קבצי H-264 אפשר להריץ על הכרטיס מסך? וX-264 אין מצב? ובאיזה תוכנה אני יוכל להשתמש?

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

אוקי בדקתי..

אחרי שהתקנתי את החבילה הפעלתי דרך המדיה קלסיק ולא עבד....

פורסם

a) x264 is an encoder only & encodes video into the h.264 standard.

b) h.264 is a standard the same way MPEG-2/3/4 is.

c) x264 encoded video can then be watched using a h.264 decoder

MPC has a built in mkv splitter. For other dshow based players you would need to have a standalone dshow splitter installed.

נסה להתקין Haali Media Splitter

פורסם

ומאיפה אני יכול להוריד MPC HC?

וניסיתי כבר להוריד את הסימון ולא עזר :nixweiss:

ושאני רק יבין.. בוא נגיד אני מוריד MPH HC וזה מצליח להריץ לי MKV הPV יעבוד לי(תיהיה האצה בעזרת הGPU?).

כמובן שהסרטים הם HD720P

נסה להתקין Haali Media Splitter

יש לו האצת GPU? כי תאכל'ס אין לי בעיה להפעיל את הסרטים בעזרת K-LITE להזכירך

עריכה:

הורדתי MPC HC וזה לא מראה לי בצג שהGPU פועל.. איפה אפשר להפעיל את האפשרות שהוא יפעל?

פורסם

ה-splitter לא קשור להאצה, אבל אם יש לך כבר k-lite אז זאת לא הבעייה כנראה.

אוקי עזוב את זה. מחר אני יתקין PowerDVD ויבדוק את העניין עם MKV.

בינתיים נסה את מזלך עם mpc-hc:

http://mpc-hc.sourceforge.net/

אבל אני אומר לך מראש, לא נראה לי שתצליח להפעיל תוכן HD של היום על ה-GPU שלך. הסיכויים שתתקל ב-MKV h264 שיעבוד לך על ה-GPU

הם קלושים ביותר. (אני בקושי מצליח - ז"א לא כל MKV מואץ ע"י ה-GPU ולכרטיס שלי יש תמיכה נרחבת יותר משלך)

פורסם

אז זה אומר שבX-264 אין בכלל השפעה מצד הGPU.. וH-264 כבר לא משחררים..ככה שלא משנה מה גם אם אני יצליח להפעיל MKV X-264 על אחת התוכנות שתמוכות בהאצה..הכרטיס מסך עצמו לא יתמוך.. לגבי MPC HC הורדתי כבר רק אני לא יודע איפה להפעיל את הDXVA

טוב תודה רבה מזל שלפחות המעבד מצליח להפעיל HD

פורסם

אוקי התקנתי PowerDVD 8 והוא אכן לא מצליח להריץ MKV בכלל.

כנראה שזה לא אפשרי כרגע, צריך לחקות או לעדכון של Cyberlink או לעדכון של Haali splitter.

The issue we have is that the MKV splitter of choice, Haali, is currently unable to properly hand off an x264 stream in most instances to the DxVA-leveraging codecs such as PowerDVD

מה שכן אפשר לעשות זה להשתמש בקודקים של PowerDVD בתוך ה-Media Player Classic:

View \ Options \ External Filters

add filter : Cyberlink H.264/AVC Decoder (PDVD8

ולסמן PREFER

add filter : Cyberlink VC-1 Decoder (PDVD8

ולסמן PREFER

ככה הוא יעדיף להשתמש בקודקים של PowerDVD במידת האפשר. הבעייה היא שאם אתה משתמש\מסמן DXVA אבל הקובץ לא יכול לעבוד עם זה אז לא תקבל תמונה, בניגוד ל-MPC-HC (ללא הקודק של PDVD8 כמובן) שיתן תמונה רק בלי האצת DXVA, במקרה שכזה.

המלצה שלי ? תשתמש ב-MPC-HC, הכי טוב תאמין לי. (תגדיר אותו כמו שמראים באתר שלהם תחת DXVA)

אני מוסיף לו גם את ה-VC-1 Decoder של PDVD8 מאחר וה-MPC-HC לא תומך האצת חומרה ל-VC-1 לכרטיסי nvidia.

בכדי לדעת אם ה-DXVA (האצת GPU) פעיל ב-MPC-HC, בזמן ניגון סרט תלחץ Ctrl-J ותראה מה רשום ב-DXVA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים