עבור לתוכן

זקוק להצעות למספר רב של מחשבים שישמשו כתחנות עבודה. תקציבים 2000-4000-8000.

Featured Replies

פורסם

אני מבקש קודם כול שרק אנשים שמבינים מה אני צריך, ועל מה אני מדבר יגיבו כאן מדובר במספר רב של מחשבים והרבה כסף.

אני צריך 3 מפרטי מחשב:

המפרטים הראשונים הם למחשבים שישמשו כתחנות עבודה בפרויקט מסוים, הם לא צריכים יכולות גרפיות גבוהות במיוחד יריצו אינטרנט, אופיס וישמשו בעיקר לעבודה.

התקציב למחשבים האלה הוא 2000 שקלים בלי מסך*.

המפרט השני שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות גבוהות יותר בתחום המולטימדיה.

הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר.

חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב.

התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים בלי מסך*.

המפרט השלישי הוא לשרת, שישמש כשרת לכול חדר המחשוב הזה אני לא ממש מבין בשרתים, ולכן אין לי ממש מושג מה צריך ומה לא אז בבקשה רק אנשים שמבינים להגיב מכיוון שאני סומך פה עליכם לחלוטין.

התקציב לשרת הוא בין 6K-8K שוב ללא מסך, ואם אין צורך בכול התקציב לא לזרוק סתם כסף, וזה נכון גם לשאר המפרטים.

שוב אני מבקש רק ממביני עניין להגיב פה מדובר בהרבה כסף.

אני מבקש לחשוב גם על נושא האמינות, מארזים נורמליים ספקים סבירים לא צריך להתפרע, אבל אני גם לא רוצה שחלקים ימותו כתוצאה מאבק וחום.

פורסם

לגבי תחנות העבודה הייתי ממליץ על משהו מהמותגים כגון IBM A51

בעקרון בתקציב הזה אתה יכול לקבל אותם עם שירות באתר(כלומר הטכנאי מגיע אלייך)

לגבי השרת תנסה לפרט קצת יותר מה אתה הולך להתקין עליו ואיזה שרת הוא אמור להיות? file server?application?exchange?

הייתי מציע לך לפנות לחברות כמו אומניטק\הראל(אל תראה אותם בגדר המלצה פשוט אלו עלו לי לראש כרגע יש עוד הרבה) ולבקש הצעות מחיר

פורסם

לדעתי עדיף לך להפריד את הת'רד לשניים - אחד לתחנות האופיס ואחד לתחנות המולטימדיה.

לגבי השרת - זה מאוד תלוי בכמות המשתמשים וסוג/כמות העומס. אם מדובר ב-5-15 משתמשים בעומס נמוך (מייל, גיבויים וכדומה) ויש לכם sys admin טוב אז נוכל לבנות לך מפרט מתאים ומשתלם. אחרת מומלץ מאוד לקחת מחשב מותג של DELL, HP או IBM למשל וגם לקבל תמיכה טכנית.

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הכותרת.

כמות המשתמשים בשרת היא כמו שתארת כ-15 משתמשים עם עומס נמוך.

פורסם

ויש לך sys admin במשרה חלקית לפחות שמסוגל לתחזק את השרת?

פורסם
  • מחבר

כן איש שירות של העירייה מדובר במערכת לבית ספר יסודי מדעי שנתרמת לבית הספר.

פורסם

OK - אז בוא נפריד את הדיון לשלושה ת'רדים, אחד לכל שימוש, אחרת יהיה קשה מאוד לעקוב אחריו.

אני אנעל את הדיון הזה - אנא פתח ת'רד עם תקציב, שימושין והעדפות נוספות לכל אחד מהסוגים - תודה!

עדיין כדאי לשקול לקחת שרת מותג ולא CUSTOM כי בכל זאת מדובר בישום קריטי לכל המשתמשים ומניסיוני ל"איש שירות של העירייה" יש לעיתים סדרי עדיפויות שונים משלך... צריך גם לברר אם "תורמים" לכם גם תשלום שנתי לתמיכה טכנית שוטפת במקרה כזה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים