עבור לתוכן

הוספת שני מאוררים ל6A19,אחד בחור בצד המארז ואחד למעלה מתחת לצורב, איך?(התייעצות)

Featured Replies

פורסם

אהלן!

לאחרונה המארז שלי נהיה ממש חם, אז חשבתי לקנות שני מאוררים נוספים ולהוסיף לו. יש לו מין חור בגודל 11.5X8.5 ס"מ בצד, האם לדעתכם אפשר להצמיד לשם מאורר? (זה חור מתחת לחור המעוגל שמעל הקירור של המעבד)

אם כן, איזה גודל של מאורר? (12\8\9?) אני חושב ש12 יהיה גדול מדי, האם 8\9 יהיו אפקטיבים מספיק? והאם כדאי שהמאורר יכניס או יוצא אוויר? (למארז יש מאורר מאחור שמוציא אוויר ואחד מלפנים שמכניס)

יש לכם רעיונות איך להצמיד את המאורר לחור? אין שם מקום ייעודי, וזה הצד של המארז שבד"כ פותחים. אני יודע שהכבל עלול להוות בעיה לפתיחה ושיהיה צריך לנתק אותו כל פעם שפותחים את הדלת, אבל אני מוכן לקחת את הסיכון הזה אם המאורר יעזור לקירור הכרטיס מסך שלי.

אני לא רוצה לקדוח. חשבתי להדביק אותו אבל אז הוא יצטרך להשאר תקוע שם. האם אפשר לקנות מחזיקים כאלה כמו שיש בכל מארז? שיהיה אפשר פשוט להשחיל אותו החוצה? האם כל הפרוצדורה בכלל כדאית?

ובקשר למאורר השני, חשבתי באיזושהי דרך להכניס אותו למארז מקדימה, קצת מתחת לצורב DVD. יש שם בערך 13X15 ס"מ בחוץ, קצת פחות בפנים.

אם אני מכניס לשם מאורר 12 ס"מ, ומסדר קצת את הכבלים כדי שלא יפריעו לו, האם הוא יואיל לזרימת האוויר במארז? האם ללוח אם שלי (P35 DS3L) יש בכלל מספיק כניסות בשביל כ"כ הרבה מאוררים? או שיש מפצל?

איך אתם מציעים לייצב את המאורר , והאם צריך למתוח רשת שתסנן את האוויר שנכנס ויוצא?

צירפתי תמונות של שני המקומות, אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

שאלה אחרת שלא קשורה למאוררים: באיזה דרך אפשר להשתיק את הרעש שנוצר כתוצאה מהויברציות של ההרדיסק?

תודה מראש לכל העונים!

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא היה לי כוח לקרוא את כל מה שכתבתה

אבל יש לי מארז כזה ובעבר עשיתי כמה מודים שהוריד המון מעלות

תנסה להוציא מכאן כמה רעיונות

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308822.0

מקווה שעזרתי אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים