פורסם 2008 ביוני 2817 שנים שלום,אני רוצה לקנות xbox 360 Premium , הבנתי שאם קונים מחול צריך מתאם, כמה יעלה המתאם? ואם עדיף בארץ (אחריות...) איזה חנות מומלצת באזור חיפה\הקריות? הבנתי שיש עליו הגנה region, יש איזה אזור מסויים שעדיף על אחר? (גם משפיע על איפה לקנות)איך יהיה לשחק עליו במסך 20" Dell 2007FP (יש לו יציאת composite)?בקשרק לlive, אפשר לשחק אונליין (XBL Gold) בארץ ? או שזה רק לחול?תודה
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים דבר ראשון, אם תעשה חיפוש או תלך שניים שלושה דפים אחורה אתה תמצא את כל התשובות שאתה מחפש.עניין המתאם רלוונטי רק אם הקנייה נעשית בארה"ב, ועניין האיזורים תלוי מאוד מאיפה אתה מתכנן לרכוש את המשחקים שלך, אם זה בארץ אז עדיף לך לקנות קונסולת PAL, מכיוון שאלה המשחקים הנמכרים בארץ.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר בקשר למשחקים, אני חושב שאני אקנה מplay asia, ראיתי שיש שם גם גרסאות pal וגם ntsc חנות עדיין לא הצלחתי למצוא...
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים בcomposite אתה לא תראה טוב בשום מקרהיש כבל vga רשמי של מיקרוסופטמבחינת המסך הוא מצוין לזה (יש לי אותו)
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים שלום יש לי שאלה ואני לא רוצה לפתוח נושא חדשרציתי לדעת מתי יצא העדכון של ה xbox שיכלול בפנים דפדפן תודה רבהועוד שאלה אם יש לי עכבר ומקלדת עם usb אני יכול לחבר אותם לxbox או שאני צריך משהו מיוחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.