עבור לתוכן

מחפש עכבר סימטרי עם כפתורים בצדדים

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות עכבר אופטי שולחני סימטרי (כזה שמתאים לימניים ושמאליים כאחד). חשוב לי שיהיו 5 כפתורים לפחות (שניים + גלגלת/אמצעי + זוג כפתורים בצדדים המשמשים ל-Back/Forward בדפדפן).

רוב העכברים שיוצא לי לראות מותאמים לימניים בלבד ושני הכפתורים האלה ממוקמים באותו צד, ואני מעדיף שיהיו בצדדים שונים.

במחשב הישן יש לי Logitech MX310, שהוא עכבר מעולה ובדיוק כזה שאני אוהב, רק שהיום כבר קשה להשיגו.

האם יש משהו דומה, רק חדש וזמין יותר? עדיף לא אלחוטי.

פורסם

אם אני זוכרת נכון, הLX8 של לוגיטק הוא סימטרי ויש לו כפתור בכל צד. (אלחוטי)

עריכה:

Microsoft Laser Mouse 6000 (נראה לי שגם הוא יכול להתאים).

פורסם

חפש את ה6000 הישן של מייקרוסופט, עונה על כל הדרישות שהצבת, אפילו קצת יותר... הוא לייזר.

81800vbiv6.png

פורסם

Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A.

פורסם

יש גם את Microsoft® Comfort Optical Mouse 3000 אם אתה רוצה אופטי ולא לייזר... קיצר לא חסר אלטרנטיבות.

פורסם
  • מחבר

ל-Comfort אין כפתור חמישי.

ה-Intellimouse נראה עכבר פשוט ונחמד, אבל רק 400DPI. לא יודע אם זה משמעותי, אבל ה-MX310 שמוצהר כ-800DPI משמעותית מדויק יותר מאשר עכבר ה-400DPI הגנרי האחר שיש לי, כך שאני קצת סקפטי.

ה-Laser 6000 שווה בדיקה.

פורסם

השאלה אם תצליח למצוא אותו איפהשהו במלאי כי זה דגם שהוחלף מזמן.

פורסם
  • מחבר

טוב, על ה-Laser 6000 קראתי ביקורת די שלילית. בגדול אומרים שהוא קל מידי, קטן מידי (למרות שאין לי ידיים גדולות), ולא נוח (הכפתורים הצדדיים שכה חשובים לי ממוקמים רחוק מידי בקדמת העכבר, וקשים ללחיצה.

אולי אם ייצא לי לראות אותו בחנות כלשהי ולשחק בו קצת, אחליט אם הביקורות צודקות או לא, אבל בלי לראות ולהרגיש לא אסתכן בהזמנתו, מה שדי מוריד אותו מהפרק, בהתחשב בכך שבקושי יש אותו במלאי.

אמשיך לחפש. ת'כלס בשלב זה כבר הייתי לוקח עוד MX310, אבל אותו כנראה ממש אין להשיג כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים