עבור לתוכן

איזה ספק-כוח 500W~ מעניק התמורה הטובה ביותר למחירו ? (עד כ-500ש"ח)

Featured Replies

פורסם

רצוני להחליף את ספק-הכוח הנוכחי שברשותי (כ-70%~ יעילות-המרה), בספק-כוח יעיל יותר (גבול תחתון : 83% יעילות-המרה, בעומס 175W DC).

המתמודדים הנוכחיים הנם ה-Antec NeoPower 500W, וה-Enermax PRO82+ 525W (ה- Enermax MODU82+ 525W וה-Corsair HX520 חורגים ממסגרת התקציב).

פורסם

הVX550 גם אופציה טובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בסופו של יום, החלטתי לבחור ב- +Enermax PRO82, בשל יעילות-ההמרה הגבוהה מעט יותר, אלא שמסתבר שהוא חסר במלאי היבואן עד שבוע הבא... ומצד שני, ייתכן כי אקבל גירסת-חומרה (Revision) חדשה יותר מזו שנמכרה עד כה בארץ, כך שייתכן שההמתנה הקצרה תהיה לטובה :)

פורסם

עשית בחירה מעולה - אחד מהספקים הכי טובים שניתן לקנות היום.

לאיזה מערכת, אגב?

פורסם
  • מחבר

המחשב האישי שלי, שמפרטו מצוי בפרופיל שלי.

מצאתי שהחזר ההשקעה יהיה מהיר יותר ככל שאבחר בספק-כוח יעיל יותר. למשל, ב-175W DC, כל אחוז שנוסף ליעילות-ההמרה, משמעו חסכון כספי של כ-15.5~ש"ח בשנה.

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לזה שאפילו ל 175 הוואט האלו אתה לא יכול להגיע גם בעומס מלא....

פורסם
  • מחבר

הואיל והמעבד במערכת מומהר (OC) בכ-40%, ומותקנים בה 2 כוננים-קשיחים, 2 כונני-תקליטורים, וכרטיס-התצוגה, והלוח-הראשי שמותקנים בה, נראה כי החישוב שלי (ערך מירבי) מדוייק יחסית.

וכמו"כ ערכתי בעבר הלא-רחוק מדידות באמצעות אמפר-מטר מקצועי (בנקודות עומס שונות), ולמיטב זכרוני, הערכים שנתקבלו לא היו כה רחוקים מהערך הנ"ל.

פורסם

אחרי OC זה כבר יותר הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים