עבור לתוכן

מהירויות HDD - פירוט?

Featured Replies

פורסם

מה המהירות הממוצעת של סוגי HDD

למשל

SATA 2?

IDE?

SATA 2 3GB?

10000RPM?

2 HDD של SATA 2 בRAID 0?

אולי בRAID 5?

אני מעוניין לדעת מהירות של העברת מידע (למשל הקרנת סרט)

כמה מהר אוכל להוציא מידע מהם?

150MB בשנייה זה אפשרי ?

פורסם

הקרנת סרט תעבוד בדיוק אותו דבר גם בכונן IDE וגם בכונן SATA כי לא מדובר בעומס גדול על הדיסק הקשיח ולא משהו שניתן להרגיש בין 7,200 ל 10,000 או 15,000 סל"ד.

פורסם

קצב ההעברה בפועל של הדיסקים הקשיחים מגיע בקושי ל-100 מגה ביט לשנייה, ברייד 0 מוצלח אתה תוכל להשיג שיפור של עד 40 אחוזים בביצועים בפועל ז"א שאתה תוכל להגיע למהירות של 140 מגה ביט לשנייה בערך.

ההבדל בין SATA 1 ל- SATA 2 בימיינו הוא זניח וכמעט לא מורגש, הוא יהיה מורגש ברגע שהדיסקים יוכלו לנצל את רוחב פס של יותר מ-150 מגה ביט לשנייה.

כמו כן אתה יכול לבנות מערך של רייד 0 עם יותר משני דיסקים ורק ככה אולי תוכל לנצל יותר רוחב פס.

פורסם

RAPTOR RAID 0

SSD

SCSI 640 ?

SAS ?

המסקנה: עדיף לחכות כרגע... אם אתה לא מוכן לחכות, חפש קצת על SCSI ו-SAS, או אולי תלך על RAPTOR RAID 0

פורסם
  • מחבר

ל multicore

אם תקרא טוב בתחתית של החתימה שלך ...

במקרה שלי לסרט יש רוחב פס מאוד גדול (בין 150-200 מגה לשניה) מכיוון שמדובר בסרט 2K HD לא מקומפרס בקובץ QUICKTIME

אני אנסה את התשובות של האחרים - תודה רבה... (נבדוק עלויות)

פורסם

אף אחד לא חייב לך כלום ובטח שלא יוכל לעזור לך אם אתה לא נותן פרטים על מהות השאלה מהתחלה.

תן פרטים על הפורמט של הסרט והרזולוציה שלו.

פורסם
  • מחבר
במקרה שלי לסרט יש רוחב פס מאוד גדול (בין 150-200 מגה לשניה) מכיוון שמדובר בסרט 2K HD לא מקומפרס בקובץ QUICKTIME

2040X1080 = 2K HD

פורסם

RAW לגמרי? אני לא שמעתי שאפשר לעשות את זה ב QT...

אתה משתמש ב premier או משהו?

פורסם
  • מחבר

זה עשוי בAVID וזה כמעט RAW לגמרי לQUICKTIME יש איזה מינימום כיווץ שהוא עושה בדגימה (כאשר מעבירים את החומר לAVID) אבל פרט לזה זה RAW לגמרי

זה מיועד להקרנה באולם קולנוע בחו"ל (תערוכה) ואני משתדל לשמור על איכות מקסימלית

פורסם

צריך לבדוק מה ה bit rate של הוידיאו ושל האאודיו ולחבר אותם ביחד ואז לראות מה נדרש מהדיסק הקשיח מבחינת מהירות קריאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים