פורסם 2008 ביוני 2717 שנים התקנתי היום על מחיצה של 10 ג'יגה על המפרט בצד... הכי חשוב- איך להתקין דרייבר של אנווידיה? הורדתי קובץ מהאתר שלהם עם סיומת RUN, לאחר שנתתי לאובונטו להתקין לי אוטומטית ואני כרגע עובד על רז' VGA :kopfpatsch: האם הגרסא הזו כוללת בריל? כי יש בה כמה אפקטים דומים... אם לא, אשמח להסבר איך להתקין BERYL... למי שמכיר, יש תוכנה AWN שזה מן דוק שמחליף את הפאנל התחתון ומראה את כל התכניות שפועלות. האם אפשר להוסיף שם קיצורי דרך לתוכנות או תיקיות כמו נ OBJECTDOCK PLUS ?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים תתקין דרך ENVYhttp://www.albertomilone.com/nvidia_scripts1.htmlובקשר לAWN, כן זה אפשרי.. זאת המטרה בעצם בדוק, לא?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר ככה אתה התקנת?ואיך להתקין, לפתוח את הקובץ שהורדתי מאנווידיה דרך התוכנה הזו?עוד שאלה- התקנתי כמה פעמים ישירות דרך המחשבאת האובונטו והדואל בוט היה שתי אופציות- MICROSOFT WINDOWS VISTA ו UBUNTUעכשיו יש לי משהו כמו 6, וכל פעם שאני עושה למחשב ריסט נוספות עוד 2...יש דרך להחזיר את זה לאופצייה הפשוט כמו שהיה לי?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אני מאמין שeasybcd יעזור לך. הדרייבר של אנוידיאה הוא אחד הדברים הראשונים שמותקנים לך כחלק מהעדכונים
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר נכון, אבל זה דרייבר דפוק!אמרתי , אני לא יכול להגדיר לו רז' יותר גבוהה מ VGAאיך להשתמש ב EASYBCD
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים הדרייבר עובד מצויין בכל הפצה של אובונטו (ניסיתי את xfce+kde+gnome).יש לך מדריך באתר שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.