עבור לתוכן

Crysis Warhead - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אה למי איכפת מביצועים. גם ככה CRYSIS רץ אצלי טוב.

• תגובות 496
  • צפיות 54k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפי הרשמים של IGN הוא רץ יפה יותר ומהר יותר מ CRYSIS, הם אומרים שהמנוע באמת עבר אופטימיזציה טובה יותר..

אחלה גרפיקה , תוכן חדש לקרייסיס, הרבה יותר אקשן, מולטי משופר, רובה רימונים חדש, אפקטים משופרים - ומחיר זול. מתכון מנתח לדעתי.

לא יודע מה אתכם, אני בהחלט מפרגן להם וקונה את המשחק הזה..

מתי יגיע ארצה אגב? מישהו יודע?

פורסם
  • מחבר

מאיפה הזמנת? וצריך ויזה בינלאומי?

מכאן

http://eastore.ea.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=ea&Locale=en_US&Env=BASE&productID=94928000

וכן צריך ויזה בנילאומי

ושבוע הבא זה כבר בחנוית,

לפי התאריך הרשמי זה כבר היה צריך להיות היום בחנוית\הורדה...באתר בCRYMOD המתכנן של המשחק מסביר שב-12 (היום) המשחק רק מופץ לחנוית בכל העולם..והם מתחילות למכור את זה בתאריך אחר שכנראה יהיה ה-17

( הם הזכירו שיש חנוית שיש להם את במלאי אך אסור להם למכור את זה עד 17 )

אגב בכתבה מזכירים ששיחקו בהגדרות VERY HIGH עם 8800GTS הישן והמשחק עדיין רץ חלק

;)

פורסם

אגב בכתבה מזכירים ששיחקו בהגדרות VERY HIGH עם 8800GTS הישן והמשחק עדיין רץ חלק

;)

ב640X480 באמת מקבלים הרבה FPS

פורסם

מה הבעיה בדיוק עם 8800GTS הישן? אני מריץ איתו בהכול על VERY HIGH חוץ מה-SHADER ועם הדרייברים האחרונים זה רץ לי חלק...

פורסם
  • מחבר

ב640X480 באמת מקבלים הרבה FPS

לא

ב1680X1050

כדי שתקרא את הכתבה אחינו

פורסם

"I played Warhead on a high-end machine with a quad core CPU and the latest Nvidia graphics card at high resolution (1680x1050) with all the details set to Enthusiast, which is essentially very high. It looked cutting edge and the frame rate was solid. Next, I checked the game on a slightly older PC with a two-year old 8800GTS and I was still able to crank it to Enthusiast settings and the same resolution and get solid results."

אם שיחקנו את הקודם על MEDIUM מן הסתם נשחק את זה על HIGH ולא VERY HIGH.

פורסם
  • מחבר

"I played Warhead on a high-end machine with a quad core CPU and the latest Nvidia graphics card at high resolution (1680x1050) with all the details set to Enthusiast, which is essentially very high. It looked cutting edge and the frame rate was solid. Next, I checked the game on a slightly older PC with a two-year old 8800GTS and I was still able to crank it to Enthusiast settings and the same resolution and get solid results."

אם שיחקנו את הקודם על MEDIUM מן הסתם נשחק את זה על HIGH ולא VERY HIGH.

הם שינו את השמות של ההגדרות:

gamer=high

Enthusiast =very high

יש מבין ?

והוא מסביר שהוא שיחק ב VERY HIGH עם GTS הישן

פורסם

אולי כתבו על זה כאן אבל ראיתי עכשיו אפשרות Pre-Purchase לCrysis Warhead ב29.99$ ובחבילה עם קריסיס הישן ב69.98$.

Available September 17th in North America.

Available September 18th worldwide.

פורסם

אם מתחשבים בעובדה שה8800GTS הישן לא סחב VERY HIGH גם על מסך 19" אז השיפור הוא רציני מאוד.

פורסם

זה רזולוציות ילדים המ שדיברתם עכשיו.

אני רוצה לראות אותו עושה 30 FPS עם 9800GT על 1920X1200 . . . יש פה יותר מדיי בעלי מסכי 22 ו 24 אינץ' שמחכים למשחק הזה

פורסם
  • מחבר

^

אל תגזים, זאת רזולוציה גבוהה במיוחד

הכתבה דיברה על 1680X1050

פורסם

פשש אני אני רןאה שאתם מדברים על רזולוציות דיי גבוהות. ואני עם המיפרט שלי ועם הרזולוציה המקסימלית שלי 1280X1024, בטוח המשחק ירוץ אצלי חלק עם הגדרות גבוהות :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים