פורסם 2008 ביוני 2717 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28965בהתחלה זה כנראה ישמש ל"משחק מסיבה" סתמי אבל זה שאפשר להריץ את המנוע הפיזיקלי על הWII פותח הרבה אפשרויות אחרות
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחשבון כיס יכול להריץ את HAVOC זה לא אומר הרבה, השאלה היא איזה סימולציות הוא בכלל מריץ וכמה מכוח העיבוד הזמין זה לוקח.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים בדיוק כמו שדובי אמר , כל מעבד יכול בתיאוריה להריץ את HAVOC , זה אפילו לא כזה מסובך כי יש אינטרס שישתמשו בזה (כלכלי אלא מה)השאלה היא באיזו רמת הצלחה.(קרירין , אני אגלה לך סוד קטן , הWII יכול להריץ גם את פיזיקס אם הוא יקומפל בשבילו, נפלאות השערים הלוגים)ליביו
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר הרבה מפתחות זילזלו בWII ואני חושב שזה מצוין שHavok עובר התאמה גם לWII זה שהWII לא חזק כמו האחרות לא אומר שרוב המשחקים צריכים להראות כמו משחקי PS2 רק בגלל שזה יותר זול לפתח ככה אם Havok וכנראה כמה מנועים גרפים חדשים בפיתוח נוכל לקבל משחקים שנראים ומתנהגים טוב יותר
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים זה שהWII לא חזק כמו האחרות לא אומר שרוב המשחקים צריכים להראות כמו משחקי PS2 רק בגלל שזה יותר זול לפתח ככה טוב קרירין, אתה מוכן לקנות משחק לWII (ואני מתכוון על לקנות באמת - בכסף) רק שהוא יעלה 60-80$? והוא יראה יותר טוב ממשחקי PS2?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר אם משחקים לWII היו עולים בארץ 60$ הייתי קונה כבר כמה ולא היה לי ... במכשיר
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים משחק לWII מPLAY ASIA אחרי משלוח עולה 60 דולר.גם מחלק מהמקומות בארה"ב אז די כבר עם התירוצים.ליביו
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים גם הXBOX1 הריץ האבוק. מעבר לרגדול בסיסי הוא לא היה מסוגל להרבהאז והו! לWII יהיו סוף סוף יכולות מ2004!!!!!1111
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר היכולות האלו מ2004 היו גם בהרבה משחקים אחרים רק תחשוב על זה שתאורטית יהיה קל יותר להוציא את "הקופסה הכתומה " לWII אם ירצו לWII מבחינת כוח חישוב יש יכולת להריץ HL2 ברמה גבוה יותר מהXBOX הראשון הבעיה שמפתחות עדיין לא מנצלות את הכוח חישוב ומתבססות על כלים נחותים יותר
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים כי נוח יותר להוציא פורטים מלבנות משחק חדש שלם, מה לעשות.גם אותי מעצבן העניין.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר יש כמה משחקים בפיתוח שאמורים לדחוף את הWII קדימה מהבחינה הזאת המפתחים של COD5 לדוגמה אומרים שזה יהיה המשחק אם הגרפיקה הטובה ביותר לWII אני מקווה שזה נכון למרות שאני לא בונה על המשחק אישית אני מאוד אוהב את הגרפיקה של גלקסי אבל זה לא מתאים לכל משחק ובהרבה חלקים זווית המצלמה קבוע
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים הבעיה עם COD5 לWII מתחלקת ל2:א. שאר הגירסאות יהיו טובות יותר , משמעותית מאוד (וכמו שאמרת לחלק גדול מהאנשים יש WII ומחשב , מענין במה הם יבחרו)ב. הקהל של הWII הוא לא בדיוק הקהל של COD
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר תראה אני מסכים אם הראשון אבל חלוק על השני זה שמפתחים את המשחק ועוד הרבה משחקים אם דירוג M אומר שכן יש מספיק קהל כזה בWII לא כמו בPC\360\PS3 אבל מספיק אנשים שיקנו את המשחק אני באמת יעדיף כנראה את גרסת הPC אבל לא לכולם יש מחשב נורמלי או קונסולה חוץ מהWII ותזכור שחוץ מהPC והPS2 זאת הגרסה הזולה ביותר וכנראה תהייה טובה יותר מגרסת הPS2
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים תראה אני מסכים אם הראשון אבל חלוק על השני זה שמפתחים את המשחק ועוד הרבה משחקים אם דירוג M אומר שכן יש מספיק קהל כזה בWII לא כמו בPC\360\PS3 אבל מספיק אנשים שיקנו את המשחק אני באמת יעדיף כנראה את גרסת הPC אבל לא לכולם יש מחשב נורמלי או קונסולה חוץ מהWII ותזכור שחוץ מהPC והPS2 זאת הגרסה הזולה ביותר וכנראה תהייה טובה יותר מגרסת הPS2 להזכירך הPS2 יצאה בשנת 2001 לשם ההשוואה, הWii יצאה בשנת 2006, כ5 שנים לאחר מכן.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר וזה משנה למה ? הWII יותר חזק מקונסולות ה128 ביט אבל חלש משמעותית מדור הHD ובגלל זה בתאוריה משחקים שלו צריכים להיות מעל קונסולות ה128 ביט מה שלרוב עוד לא קורה לצערי אבל אני מקווה שיקרה בעתיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.