עבור לתוכן

בעיה עם חיבור עכבר בבלוטוט באובנטו 8.04

Featured Replies

פורסם

היי!,

יש לי עכבר בלוטוט של לוג'יטק שעובד מצויין תחת ויסטה, כשאני מנסה לחבר אותו ללינוקס דרך כפתור ימני על הסמל של בלוטוט למעלה ועושה BROWSE DEVICES, אני בוחר בעכבר ומקבל הודעת שגיאה של: "couldn't display "obex://mac" (לא רשום MAC פשוט רשומה הכתובת של העכבר...).

כשאני מנסה לחבר משהוא אחר כמו טלפון החיבור עובד.

מישהוא מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה?? (:

פורסם
  • מחבר

well, i've managed to solved the bluetooth problam.

since then a new problam arose - i never really got to the point of using the system so i never had to ask myself - how do i change the typing language???

i know i've installed hebrew support in both "laguage support" and in the keyboard thingy under system admistration, yet i cannot swith to hebrew (i tryed alt+shift) didn't really work..

anyone care to enlighten me??

(:

פורסם

אלט + אלט

ניתן לשנות את זה למשל מאחד התפרטים של גנום

אשמח גם לדעת איך פתרת את זה עמ שאוכל לעדכן בסטיקי

פורסם

לזה עם הבעיה באנגלית

לך לטרמינל

nano /etc/X11/xorg.conf

חפש את הקטעים עם הkeybaodr

חפש שם את

Option     "XkbLayout" "us,il"
Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle"

שזה יראה ככה

חייב לזוז

שבת שלום

פורסם
  • מחבר

היי!

מצטער שלא כתבתי את הפתרון, פשוט הייתי באנגלית ושמרתי על מינימום פרטים -

נכנסתי לטרמינל וכתבתי:

sudo --hidd search

כעקרון זהו, הוא מצא את העכבר (שהיה במצב של PAIRING) והתחבר אוטומטית, אם זה לא עובד אז אפשר SUDO --HIDD CONNECT MAC (רושמים את המק של הפריט).

מקור הבעיה נמצא בעובדה שOBEX מיועד לשליחת קבצים אבל זה הפרוטוקול היחידי איתו עובד קליינט של לינוקס.

בכל מקרה - לא צריך לחזור על הפקוד כל פעם שלינוקס מופעל - אלא פשוט לכבות ולהדליק את העכבר (במקרה שלי..)

אני מצטער שאני ממלא את הנושא המקורי בשאלות שלא קשורות אבל חל לי לפתוח על כל שאלה נושא חדש -

מישהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד כלי לניהול צריכת חשמל למחשב נייד?

כרגע הוא עובד על מקסימום מעבד וזה זולל בטריה - הורדתי מהסינפטיק פאקג' משהוא שאמור לתת לי שליטה על התדר, אבל אני לא מצליח למצוא את זה בתוכנות, יכול להיות שאני לא מחפש בקום הנכון?

פורסם
  • מחבר

האמת שפשוט חיפשתי בגוגל את ההודעת שגיאה המדוייק וחלון הוביל לחלון ככה שאני לא ממש זוכר איפה מצאתי בידיוק...

סורי ):

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים