פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אהלן יש ברשותי מחשב חדש שרכשתי שבוע שעבר השאלה שלי האם זה כל כך נחוץ לבצע O.C למעבד בשביל המשחקים החדשים שיצאו כגון farCry2 המפרט שלי M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch טוב בקשר לכרטיס מסך זה זמני [לקחתי אותו מחבר] עד ש ATI 4870 יגיע לארץ והמסך אני מודע לזה שהוא פשוט זה הפליט מהמחשב הישן שלי נ.ב לא פירטתי על כוננים אופטים וכו' תודה רבה לכול העונים.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים אוברקלוק מיועד לאנשים שרוצים להפיק יותר מהמערכת שלהם ובדרך יש שיפור מסויים במשחקים.אבל בתכלס, המעבדים של היום די מתקדמים ולא צריכים להיות תחת אוברקלוק כדי להנות כמו שצריך מהמשחק.כמו שאמרת, הכרטיס מסך הוא זמני ורצוי להחליפו.בקשר ל-FARCRY2, המשחק עדיין לא יצא לכן אנו לא יודעים מה הדרישות שלו ואיך בפועל הוא ירוץ.
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים דווקא לפי מה שהבנתי מומלץ לעשות למעבדים מרובעי ליבות OC, אחרת הם לא יותר חזקים מכפולי הליבה ( לא כל המשחקים תומכים בארבע ליבות ), לא!?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים זה ברור לי שהמעבד הזה מסוגל להריץ כל משחק שיש היום על הגדרות גבוהות,אבל בכל זאת, OC יניב שיפור בביצועים באופן משמעותי ( דבר שיהיה יותר חיוני לעתיד הלא רחוק כלכך ), לא?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים אני עשיתי OC יותר בשביל כיף את הביצועים אני פיזית כמעט ולא מרגיש, אני משחק המון במשחקים חדשים ובנתיים לא הגביל אותי שום משחק עד היום ניראה מה יהיה בעתיד עד אז יהיו לנו מעבדים חדשים יותר חזקים ונקווה גם אם מכפלה פתוחה הנה הOC שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343650.0
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים הסיבה שהמעבדים כפולי הליבה עוקפים את המרובעים היא שהם מגיעים בתדרים גבוהים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.