פורסם 2008 ביוני 2717 שנים http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=319489 כרגע מדובר על ירידה של 50$ בפרימיום אז כל אלו שאמרו שאני לא מבין כלום ונתנו לי לינקים לכתבות של כלכלה הגיע הזמן שתשימו מלח על הכובע ושיהיה לכם בתאבון הXBOX360 נמכר גרוע כבר חודשים והיה ברור שבלי הורדת מחיר הPS3 היה מתקרב יותר ויותר וכמובן יש גם תחרות אם הPC ההורדת מחיר תיתן קצת אוויר מבחינת מכירות חומרה למיקרוסופט למרות שבטח יחזרו לסבסד אותו לאיזה תקופה
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים יופי קרירין הצלחת "לחזות" את הירידה זו.עכשיו ביותר רצינות: מה חמישים דולר כבר יעזרו , זה מחיר של משחק... ממש לא הרבה.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים ^חמישים דולר זו ירידה משמעותית, אתה לא יכוללומר דבר טפשי כזה רק כי אתה אוהב לחלוק על קרירין.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר יופי קרירין הצלחת "לחזות" את הירידה זו.עכשיו ביותר רצינות: מה חמישים דולר כבר יעזרו , זה מחיר של משחק... ממש לא הרבה.השבוע האחרון שבדקו (נתונים לא רשמים ) הייתה עוד ירידה במכירות חומרה של ה360 ה360 מכר עולמית בשבוע שחלף 123,126 שזה מאוד נמוך לקונסולה בשלב הזה של החיים ואם קונסולות לא זזות מהמדפים קהל קוני המשחקים הפוטנציאלי לאותה קונסולה לא גדל הPS3 באותו שבוע מכר 164,374 הWII מכר 378,214-אבל הוא לא באותה קטגוריה בכל מקרה אם מיקרוסופט לא הייתה פותחת את הארנק בקצב המכירות הזה מכירות המשחקים לא היו גדלות בקצב מספק ומפתחות צד שלישי היו מתחילות לחשוב על כיוונים אחרים בזה שכן תהייה ירידת מחיר המכירות בטח יגדלו משמעותית לאיזה תקופה ומפתחות צד שלישי ימשיכו לתמוך חזק במכשיר
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים ^חמישים דולר זו ירידה משמעותית, אתה לא יכוללומר דבר טפשי כזה רק כי אתה אוהב לחלוק על קרירין.אני לא אומר זאת רק כי אני "אוהב לחלוק על קרירין" אלא כי זה באמת לא כסף כזה גדול. אם הם היו מורידים ב 100$ הייתי אומר שזאת חתיכת ירידה ואין על מה לדבר. אבל חמישים דולר זה פחות ממה שמשחק ל360 עולה והירידה לא ממש מורגשת (אני לא הייתי קופץ על זה אם לא היה לי 360)בזה שכן תהייה ירידת מחיר המכירות בטח יגדלו משמעותית לאיזה תקופה ומפתחות צד שלישי ימשיכו לתמוך חזק במכשיר לא בטוח לגבי זה שהתקופה הזאת תיהיה ארוכה ושיקנו הרבה יותר.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים בהתאם לנבואות ה"זעם" של קרירין אני אעשה כמה משלי:א. מחיר הדלק יעלהב. דיזל יהפוך ליותר פופולאריג. AMD ואינטל ישיקו מעבדים חדשיםד. המחיר של הPS3 ירדה. מייקרוסופט יוציאו מחליף לXBOX360 ב10 שנים הקרובותו. פיינל פאנטסי יצא והוא יהיה חדשני גרפית מאודז. נינטנדו יוציאו עוד משחק מאריוח. יהיו בחירות הקיץ בארה"ב.נראה בכמה אני צודק ואני אזכיר את זה בפורום כל פעם שאחד יקרה דיל?הנקודה של DAVID זה שקרירין עושה מה שנקרא באנגלית : Stating the obviousליביו
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר ליביו אם לא היו מתווכחים איתי כל פעם שאני Stating the obvious לא היו הרבה דיונים כאלו הבעיה שמתווכחים איתי על שטויות כאלו ואז אני חייב להוכיח שאני צודק ודרך אגב את זה שה360 ירד במחיר בקרוב חזו כבר לפני מעל חודשים ככה שזה לא בדיוק חיזוי באמת שלי אבל שאנשים דוחפים לך מאמר כלכלי בניסיון להוכיח שאתה טועה אתה צריך לגרום להם לאכול את הכובע ודיוויד אתה מעדיף כובע מצחיה או כובע טמבל ?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מה מה מה למה אני צריך לאכול את הכובע. לא אמרתי שהמחירים לא ירדו , כי זה פשוט דבר שדפוק להגיד.הנקודה של DAVID זה שקרירין עושה מה שנקרא באנגלית : Stating the obviousהנקודה השניה שלי היא שהירידה הזאת היא לא כול כך דרמתטית ואני אתפלא אם אנשים רבים יקפצו על ה"מציאה" הזו.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר באירופה הייתה ירידה לא מזמן אבל לערכתי זה יגלוש בהדרגה לכל האזורים לפי מה שאומרים הירידה תחול בתחילת יולי בארצות הברית ככה שזה מעמיד את הירידה ביחד אם תערוכת E3 ואולי זה ההכרזה הגדולה שמיקרוסופט דברה אליה
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים ההכרזה על ירידת המחיר ב50$? מה כל כך גדול בזה?שיכריזו על איזה גרסא מוקטנת או משהו כזה.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר ההכרזה על ירידת המחיר ב50$? מה כל כך גדול בזה?שיכריזו על איזה גרסא מוקטנת או משהו כזה.עוד לא הכריזו רשמית אבל שמוצר שעולה 350$ יורד ל300$ זה משמעותי
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים גם ככה המחירים בארץ מופקעים אז לפחות שירדו קצת...המחירים גם היו אמורים לרדת עם הירידה של הדולר זה לא בדיוק קרה ...
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אז המחיר הרישמי עכשיו הוא 300$ לגירסת הפרמיום? זה בארה"ב? בכול חנות קונסולות ימכרו לי את זה בערך ב300$? וכמה בערך המחיר בספרד? (לשם אני טס בקיץ ) אלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.