עבור לתוכן

שאלה לגבי הקלטה ממכשיר וידיאו למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט במחשב סרט וידיאו שנמצא על גבי קלטת וידיאו...האם צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? ואם כן,

אז על איזה כרטיס זול וטוב אתם ממליצים...

תודה לעונים

פורסם

נכון, יש צורך ברטיס לכידה.

מה התקציב שלך ?

יש לך הרבה חומר להעביר ? אם אתה לא מתכוון להשתמש בכרטיס רבות, שקול פנייה לחנות צילום באזוריך ובקש המרה (לרב זול בהרבה מקניית כרטיס).

פורסם

Hauppauge WinTV PVR-150

פורסם

מחזק את מי שמעלי, באמת אחד הכרטיסים הטובים (והמשתלמים) בשוק ללכידת SD.

אבל בכל זאת, אולי תקציבו לא מאפשר זאת ? אולי הוא מוכן להשקיע יותר ?

מה תקציבך?

פורסם
  • מחבר

תודה לCABLE ול-3D7. אני אצטרך להמיר לפחות 60 קלטות בזמן הקרוב והתקציב שיש לי הוא עד 500 ש"ח

פורסם

את ה-PVR-150 אתה יכול להשיג באיזור ה-300-340 ש"ח. זה כרטיס ממש טוב. לא נראה לי שאתה צריך יותר מזה.

פורסם

הכרטיס עולה בסביבות ה350 שקלים -+.

קח בחשבון שישנן 2 גרסאות של הכטיס, האחת כמו זו:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11774

כרטיס נטו, ללא תוספות מיוחדות לשם הפעלה נוחה של וינדוס MCE.

השני כמו זו:

http://www.net-click.co.il/Product.asp?Pid=PVR150&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

הכוללת מעין קיט מלא לMCE, בעל שלט, בלאסטר שמתלבש על הממיר (לשם העברת הערוצים), וכיו"ב.

בכסף שנשאר אני ממליץ לך לקנות כבלי RCA באיכות גבוה (סיכוך רציני), לשם ניצול מלא של המערך.

האא כן לא לשכוח, אם רוצים באמת להוציא את התוצאה הטובה ביותר, צריך קודם כל ללכוד ללא קידוד (ז"א כמות גיגות לא מבוטלת), ורק לאחר מכן לעשות קידוד בעל 2 מעברים...

בהצלחה.

שבת שלום

פורסם

ב-KSP וב-IVORY יש את הגירסה של ה-MCE עם שלט אפור ובלאסטר בסביבות 300 ש"ח.

בנועה וב-Digitize יש את הגירסה החדשה של ה-MCE עם שלט שחור ובלאסטר שמתאימים יותר לויסטה בסביבות 340 ש"ח.

אני לא יודע אם למכשיר וידאו יש חיבור S-Video, אבל אם כן אז זה עדיף על RCA. אני חיברתי את הכרטיס שלי לממיר כבלים עם כבל SCART ל-S-Video.

פורסם

צודק הבחור שמעלי...

לא אישית יצא לי לפגוש מכשיר VCR בעל יציאת S-VIDOE, אך אם הוידאו מוציא, לך על זה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים