עבור לתוכן

Battlefield: Bad Company הדיון הראשי + רשמים ראשונים.

Featured Replies

פורסם

טוב אני מוסיף הערות של עצמי בסקירה של פריק: (שלי בצבע אדום).

מבית היוצר של סדרת battlefield המצויינת מגיע אלינו משחק 1st person שבו אנחנו יכולים לירות, לפוצץ, לשרוף ולהשמיד כליל את הכול [לא ממש את הכול].

אנחנו נכנסים לנעליו של פרסטון מארלו, חייל לשעבר שגרם ללא מעט בלגאן בצבא. כעת כדי לשלם את חובו לחברה, הוא מגוייס לB - Company, ארגון שמגייס פושעי מלחמה [לא ממש פושעי מלחמה , סתם חיילים דפוקים שלא הקשיבו לאף אחד ולצבא לא אכפת לאבד אותם , האנשים ביחידה נהרגים מהר אז כול הזמן מביאים מופרעים חדשים] ומנצל אותם לצרכים שונים. פרסטון וחבריו לנשק מחליטים לגנוב משאית עמוסה בזהב ולברוח מהארגון [מה מה מה?? מישהו אמר ספויילר? מנייאקים האלה בפריק אני בעצמי עדיין לא הגעתי לקטע הזה], הבעיה היחידה היא שהם יצטרכו לעבור יחידות צבא מאומנות, לוחמים חסרי מעצורים ומתנקשים קטלניים.

במשחק אנחנו נוכל לקבוע את המקצוע של הדמות, חייל תקיפה שמתמחה בלוחמה מהירה, חייל מצבעים מיוחדים שמתמחה במשימות מאחוריי קווי האוייב, מהנדס שמתמחה בהריסה וחבלה, צלף שיכול להרוג כל מטרה מרחוק וחייל תמיכה, בעל יכולות לקרוא להפצצות. כל מקצוע משפיעה בצורה שונה על משחק, תוכלו לבחור עם להסתער לקרב ולירות בכולם או לתכנן מספר פיצוצים שישמידו את הכול. [זה לדעתי רק במולטי ,כי תכלס בינתיים אני מתחיל עם אותו הציוד כול הזמן]

המשחק כולל כמות גדולה של נשקים ורכבים שכול אחד מהם בעל השפעה אחרת על עולם המשחק, תוכלו להשמיד בניין על ידי ירי טיל פניה, או לקחת רכב צבאי, לחמש אותו בחומר נפץ ולהסיע אותו אל תוך הבניין. כל מקצוע משתמש בצורה שונה בנשקים, חייל תקיפה יכול לרסס חדר עם רובה תקיפה בעוד צלף יכול לחכות בקשת ולהרוג את כולם על ידי יריות ראש.

90% מסביבת המשחק נינת להשמדה, תוכלו לשטח בניינים, ליצור בורות, ולהשמיד עצים. כל פעולה כזאת תגרום לכם לחשוב פעמיים כאשר אתם מתחפרים במסתור משום שכל אחד עם טיל יכול להפוך את המסתור שלכם לקבר, בניינים יכולים להתפוצץ או להתמוטט, עצים יכולים לפול והריסות של רכבים יכולים לעוף עליכם, כך שאתם צריכים להיות כל הזמן ערניים שלא יהפכו אותכם לעוד חלק הרוס של המפה. תוכלו גם ליצור מסתור על ידי פיצוץ באדמה כדי ליצור בור להסתתר בו.

המשחק גם כולל אופציה למשחק רשת שבו תוכלו להשמיד את חבריכם בשלל דרכים מהנות או לשחק נגד קבוצות של שחקנים אחרים או נגד המחשב.

מאת:

http://www.freak.org.il/sg_product~1702200809~28~213.htm

קצת תמונות:

battlefield-bad-company-20080513021829549_640w.jpg

battlefield-bad-company1.jpg

אני אכתוב מחר את מה שאני חושב לגבי המשחק (שיחקתי בו כבר כמה וכמה שעות) ובינתיים נסגור את הפוסט בזה שלי אישית המשחק מרגיש די ארקיידי וזה חבל.

פורסם

דווקא לי זה נשמע די אחלה...

פורסם

אני אכתוב מחר את מה שאני חושב לגבי המשחק (שיחקתי בו כבר כמה וכמה שעות) ובינתיים נסגור את הפוסט בזה שלי אישית המשחק מרגיש די ארקיידי וזה חבל.

Battlefield מעולם אבל מעולם לא ניסה אפילו להיות מציאותי.

הבעיה היחידה שלי שהסינגל פלייר דיי עלוב יחסית לhype שעשו לו, הsquad mates שלך לא עושים כלום, אין AI לגמרי בשביל האוייבים אתה פשוט משחק נגד בוטים הסיבה היחידה שהוא "קשה" היא שיש יותר אוייבים בשלב אחד מאשר ב10 משחקי FPS שלמים.

הקטע עם הריפוי עצמי דיי דפוק, אבל הסרטונים מצחיקים, הדיבוב מעולה והסאונד יותר טוב מכל משחק שפגשתי עד כה.

מה שכן אותי ממש ממש הצחיק אותי בקשר למשחק הזה שהאפקט של הfilm grain בדיוק כמו שיש בMass Effect הוזכר בביקורת בgame spot כבאג מוזר בגראפיקה זה רק מראה לאיזה רמת אינטליגנציה הסוקרים של GS ירדו.

פורסם

יאלההה שיצא למחשב .

פורסם

יאלההה שיצא למחשב .

dream on

פורסם

מה לעזאזל?

הוא מגוייס לB - Company, ארגון שמגייס פושעי מלחמה

Bad Company זה כינוי גנאי למחלקה שלהם(יותר כיתה מאשר מחלקה) בצבא (בגלל שאליהם מגיעים כל הדחויים), זה לא ארגון שמגייס פושעי מלחמה.

קיצר מה שרשום בציטוט למעלה הוא בולשיט ככה שאין להיתיחס אליו כספוילר הוא פשוט לא נכון.

פורסם

אחלה משחק, שיחקתי במולטי שלו והוא ממכר מאוד.

פורסם

Battlefield 3 צריך לצאת לPC אבל שנה הבאה . :'(

פורסם

אז תחכה שיצא 3

ותאמת קצת חבל שזה ארקיידי כי אם אתם עושים ריאליזם מבחינת נזק סביבתי תקחו את זה עד הסוף ותעשו משחק ריאליסטי

פורסם

אז תחכה שיצא 3

ותאמת קצת חבל שזה ארקיידי כי אם אתם עושים ריאליזם מבחינת נזק סביבתי תקחו את זה עד הסוף ותעשו משחק ריאליסטי

כן ,אבל שנה הבאה זה יוצא, אבל את התאריך בדיוק אני לא יודע, אולי סוף09? הרבה זמן . אני אוהב את המולטי הזה. אחחח

פורסם

משחק חמוד, לא יותר.

אני מהמר שאת רעיון הפיצוצים הם לקחו מקריסס.

פורסם
  • מחבר

Battlefield מעולם אבל מעולם לא ניסה אפילו להיות מציאותי.

לא אמרתי שהוא צריך להיות מציאותי אבל מה שיש עכשיו זה פשוט בדיחה מבחינת משחקיות ' date='כן זה כיף לפעמים אבל מצאתי את עצמי לא פעם ולא פעמיים אומר שאם זה היה יותר רציני זה היה משחק הרבה יותר טוב.

הבעיה היחידה שלי שהסינגל פלייר דיי עלוב יחסית לhype שעשו לו, הsquad mates שלך לא עושים כלום, אין AI לגמרי בשביל האוייבים אתה פשוט משחק נגד בוטים הסיבה היחידה שהוא "קשה" היא שיש יותר אוייבים בשלב אחד מאשר ב10 משחקי FPS שלמים.

הקטע עם הריפוי עצמי דיי דפוק, אבל הסרטונים מצחיקים, הדיבוב מעולה והסאונד יותר טוב מכל משחק שפגשתי עד כה.

אני אוסיף על זה בהתרשמות...

-- ד"א דובי: אתה אוסף את כול הזהב?

אני מהמר שאת רעיון הפיצוצים הם לקחו מקריסיס.

אני אומר שלא.

כאן מתחילה הביקורת הקצרה שלי:

טוב אני כמובן משחק על ה360. חשבתי שזה יהיה אחד המשחקים והתאכזבתי טיפה.

משחקיות - אין מוות כי הסיכוי למות הוא ממש קטן (אם אתה מהר מספיק כדי לקחת מכסה ללחוץ מהר LB אז RT (פה אתה מרפא את עצמך) ואז לחזור חזרה לכלי נשק (RB)) , חוץ מזה גם את האוייבים אני לא תמיד מצליח למצוא לפני שהם מתחילים לירות עלי. מטרות יחסית קלות ובדרך כלל ליד המטרה יהיה איזה משהו שיעזור לך להשלים אותה (אם אתה צריך לפוצץ משהו אז יהיה ליד המקום חומר נפץ למשל) מה שאומר שאתה לא צריך לתכנן בכלל למשך המשחק את הנשקים והפיצרים שאתה מחזיק. הקטע אם פיצוץ הקירות והפלת העצים די עלוב לדעתי , יש קירות שאי אפשר להוריד וגם כשאתה מוריד קיר זה נראה די עלוב ואחבל לבזבז על זה רימון. בכלליות הקרבות נגמרים די מהר (אם אתה יחסית בסדר), הנשקים לא מכוונים בשיט ובתכלס זה משחק נחמד להעביר את הזמן כי הוא קל רצח (חוץ מבכמה קטעים קטנים).

גראפיקה - לפחות זה בסדר במשחק , אני לא יודע על איזו רזולוציה הוא מריץ אותו (אם זה 720P טבעי או UPSCALE) אבל אצלי הוא נראה די טוב (משחק ב 720P). האמת שפה אין לי תלונות.

נשקים - יש מבחר לא קטן, כמעט כול הזמן אתה מתחיל עם אותו הנשק. מה שיש לך זה: הנשק שלך + מטול רימונים / רימון רסס , מזריק אוטומטי שמרפא אותך ו כול מיני כלים קטנים כמו מכשיר לסימון מטרות לייזר / לכיוון מרגמות / לתיקון. הכוונות נעשו נורא יפה לדעתי.

רכבים - פה אין ממש בעיה עד שמגיעים למסוק שהשליטה בו היא כול כך גרועה שזה לא יאומן! ומסוק לא מגיב כשאתה משנה את הזווית שלו ביחס לציר ה X אלא רק כשאתה לוחץ קדימה (ואז הוא פשוט זז ישר , שוב לא משנה זווית). ממש היה קשה לי לשלוט בו.

AI - טוב פה דובי נגע בנקודה רגישה של המשחק. לדעתי המפתחים לקחו סיפור כזה כדי לחסוך ב AI של השותפים שלך (למה תמיד אני עושה את כול העבודה והם סתם יורים לאוויר?) כול הזמן אתה שומע "LET THE NEW GUY DO IT" או משהו בסגנון. הAI של האוייבים הוא סביר

סאונד - כפי שדובי אמר "הדיבוב מעולה והסאונד יותר טוב מכל משחק שפגשתי עד כה." , די מסכים עם זה , סאונד מעולה , צלילים יפים , הדיבוב 10.

פיצר חביב זאת המפה התלת מימדים שיש לך , רק חבל שבמפה הגדולה אי אפשר לשלוט (יענו להזיז דברים ולראות באיזה גובה אתה ובאיזה בובה הבניין מולך)

אם אני אמצא עוד משהו אני אוסיף.

פורסם

שיחקתי בדמו,בהחלט הFPS הכי טוב ששיחקתי איי פעם.

סאונד - 10.

גראפיקה - 8.

משחקיות - 9.

תכנות המשחק (כמה הוא עובד טוב. כמות באגים וכל זה) - 9.

לא יודע למה זה מאכזב חלק מכם,אני בהחלט הולך לקנות את המשחק הזה בשביל הMULTI. לא רואה ממטר את COD4.

פורסם
  • מחבר

שיחקת בדמו במולטי או בסינגל?

פורסם

אוקי אוקי,

אני נכנס לכל הנושא הזה קצת באיחור, אבל סוף סוף ביום שבת שיחקתי קצת בדמו (משהו כמו 20-30 דקות).

אני שונא First Person Shooters אבל המשחק הזה מאד משך אותי לשחק בו או לפחות לנסות את הדמו בגלל הסרטונים האדירים שלו.

הדמויות נראות ממש חיות ומזכירות לי סרטים כמו Full Metal Jacket שאני מאד אוהב.

אז כמו שאמרתי, שיחקתי קצת בדמו.

גראפיקה מגניבה לגמרי (לדעתי). היה איזה קטע שהתנגשתי עם הרכב בבית ושברתי לו את הקיר והיה אפשר להסתובב בתוך הבית!

וואו! דבר כזה עוד לא ראיתי באף משחק.

מה שכן, מתתי בכמויות מטורפות ופשוט לא הצלחתי לראות את החיילים שאני אמור לירות עליהם.

גם אחרי שהרגתי את הטנק ועברתי למשימה שאני אמור להרוס את משבשי הראדר פשוט לא הצלחתי לעשות כלום. לא הבנתי מה לעשות, נגמרה לי התחמושת בשלב מסויים וסתם הסתובבתי (למה שלושת החברה האחרים עוקבים אחרי לעזאזל במקום לתת לי רמז לאן אני צריך ללכת?!).

מה אתם אומרים? חווית המשחק שלי לא הייתה טובה כ"כ בגלל שאני לא מנוסה ב FPS או בגלל המשחק הספציפי הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים