עבור לתוכן

עזרה! המחשב נדלק אך אין מסך.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי מכיוון שלא נשאר שום דבר אחר שיכול לגרום לבעיה שהמערכת לא תעלה הלכתי וקניתי לוח אם...

אני חייב לציין שדי סחטו אותי במחיר.. 380 ש"ח ללוח של אינטל שענה לכל הדרישות המיושנות של המחשב חחח

קיבלתי אותו בסקית אנטי סטטית בלבד בלי הוראות ובלי דיסק דרייברים.. קצת מעצבן.. אבל בחנות היו נחמדים סה"כ..

בבית הייתי צריך לשנות אפילו חלק מהראשים של מחברי הפאנל הקידמי כדי שיכנסו

אבל הצלחתי והניחוש הניסיוני שלי במיקום הכבלים בלוח אם פגע בול במטרה על הניסיון הראשון!

הרכבתי והופלה הכל עובד :D זה אחד הדברים היותר משמחים חחח שאתה רואה את המחשב עולה אחרי שהוא התקלקל..

עכשיו יש בעיה.. אני צריך לשנות את דרייברים של הלוח אם..

אומנם הווינדוס עולה אבל הוא נתקע אחרי כמה שניות.

איך אני משנה את הדרייברים שהמערכת תעלה כמו שצריך?

(ראיתי בפורום מישהו שהסביר אבל ממש לא הבנתי כלום)

פורסם

היית יכול להיכנס לאתר היצרן ולהוריד את החוברת משם בנוסף לדרייברים

אני מציע לחבר את הכונן הזה ולמחשב אחר ולגבות את המידע שיש עליו

ולעשות פירמוט והתקנה נקייה ...

אפשר לעשות REPAIR לוינדוס .. אבל עדיף פירמוט

פורסם

נתקלתי בבעיה הזאת מספר פעמים, איפוס או עדכון ביוס אולי יכול היה לפתור את הבעייה.

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה איפוס ביוס? עם הג'אמפר?

פורסם

בחלק מלוחות האם יש כבר ג'מפר לאיפוס הביוס על הלוח, פשוט צריך להזיז אותו פין אחד, לאפס ולהחזיר לאותו מקום.

בשאר הלוחות אין ג'מפר על הלוח אבל יש מקום לשים אחד כדי לאפס ואז להוציא אותו (כשאין ג'מפר על הלוח אז האיפוס בדרך כלל נמצא ליד הבטריה).

יש כמובן גם לוחות אם למקצוענים שיש להם כפתור מיוחד לאיפוס ביוס, אבל זה לא המקרה שלך.

פורסם

מה קשור איפוס ביוס לא הבנתי , סכ"ה ביוס חדש , למה לעשות לא איפוס כבר

אני מאמין שכאשר מותקנים לך על הוינדוס דרייברים של לוח M וכו' אז יש לך התנגשויות ...

תגבה את מה שיש לך ותפרמט ותעשה התקנה ניקייה .. למה לשבור את הראש ?

פורסם

זה נראה כאילו הלוח אם נהרס במשהו שקשור לכרטיס מסך.. אולי הסלוט.. אבל הכרטיס מסך תיקני..

המחשב הוא בן 5.

תגיד יא ערפד זה נראה לך ביוס חדש???

ואם אתה שואל מה קשור איפוס וחוסר תצוגה אז יש לך עוד הרבה מה ללמוד חמוד ועדיף שתשתוק וככה תעשה פחות צחוק מעצמך.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שכאשר מותקנים לך על הוינדוס דרייברים של לוח M וכו' אז יש לך התנגשויות ...

תגבה את מה שיש לך ותפרמט ותעשה התקנה ניקייה .. למה לשבור את הראש ?

זה באמת לשבור את הראש?

אין איזה דרך שפשוט מוחקים ומתקינים את הדרייברים של הלוח M החדש?

פורסם

eyaloz , קודם כל תראה את הפוסטים הקודמים ואח"כ תדבר ...

הוא קנה לוח M חדש .. אז זה גם ביוס חדש לא ? מה קשור איפוס ביוס ?

abirdh , אני מאמין אם קנית לוח M חדש , תבצע פירמוט והתקנה מחדש , כך שתתחיל ברגל ימין בלי בעיות ובלי לשבור את הראש

הכי מומלץ להתקין את המערכת מחדש , זו הדעה שלי...

אוקיי מכיוון שלא נשאר שום דבר אחר שיכול לגרום לבעיה שהמערכת לא תעלה הלכתי וקניתי לוח אם...

אני חייב לציין שדי סחטו אותי במחיר.. 380 ש"ח ללוח של אינטל שענה לכל הדרישות המיושנות של המחשב חחח

קי דבלתי אותו בסקית אנטי סטטית בלבד בלי הוראות ובלי דיסקרייברים.. קצת מעצבן.. אבל בחנות היו נחמדים סה"כ..

בבית הייתי צריך לשנות אפילו חלק מהראשים של מחברי הפאנל הקידמי כדי שיכנסו

אבל הצלחתי והניחוש הניסיוני שלי במיקום הכבלים בלוח אם פגע בול במטרה על הניסיון הראשון!

הרכבתי והופלה הכל עובד :D זה אחד הדברים היותר משמחים חחח שאתה רואה את המחשב עולה אחרי שהוא התקלקל..

פורסם

eyaloz , קודם כל תראה את הפוסטים הקודמים ואח"כ תדבר ...

הוא קנה לוח M חדש .. אז זה גם ביוס חדש לא ? מה קשור איפוס ביוס ?

לידע כללי, גם ללוחות אם חדשים יש עדכוני ביוס, עדכוני ביוס יוצאים כל הזמן אם זה לתקן בעיות יציבות או הוספת תמיכה בטכנולוגיות חדשות וכו'.

יש הרבה מקרים בהם שעד שלוח האם מגיע ללקוח הקצה, היצרן כבר הספיק להוציא עדכון ביוס.

אם החלפת לוח אם סביר להניח שקנית לוח עם צ'יפסט שונה, אם זה המצב, גם אם אפשר לסדר עדיף להתקין ווינדוס מחדש.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אתה מכיר את זה שיש לך תוכנות שאין לך מושג מאיפה השגת אותם וכל מיני דברים שנמצאים על המחשב,

כי זה מחשב יציב ושעבד טוב בלי בעיות לכן אני ממש רוצה לוותר על פירמוט..

חוץ מזה אני גם רוצה ללמוד לבצע החלפת דרייברים כדי שבעתיד אם זה יקרה במצב יותר גרוע שאני ממש חייב את התוכנות על המחשב אז שאני אדע איך להחליף דרייברים בלי לפרמט..

גם פירמוט והתקנת כל הדברים יכול לקחת ממש יום שלם ומתיש... במיוחד שזה לא מחשב חדיש שהכל רץ בטיל.

שורה התחתונה, אני ממש אשמח להסבר על איך מעדכנים דרייברים.

נ.ב:

רדו מהנושא של עידכון הביוס.. זה ממש לא קשור עכשיו.

פורסם

חוץ מזה אני גם רוצה ללמוד לבצע החלפת דרייברים כדי שבעתיד אם זה יקרה במצב יותר גרוע שאני ממש חייב את התוכנות על המחשב אז שאני אדע איך להחליף דרייברים בלי לפרמט.. כל הדברים יכול לקחת ממש יום שלם ומתיש... במיוחד שזה לא מחשב חדיש שהכל רץ בטיל.

שורה התחתונה, אני ממש אשמח להסבר על איך מעדכנים דרייברים.

אם ככה אז איך שהווינדוס עולה אתה נכנס למנהלי ההתקנים שם תיכנס ל- IDE ATA/ATAPI controllers, קליק ימני על אחת השורות תבחר update driver, בחלון שיפתח תגיע לחלון שבו אתה יכול לבחור דרייברים מתוך רשימה ושם תהיה לך אופצייה כזאת: ...standard dual chanel תתקין את זה.

ככה תעשה לכל השורות ואז תעשה ריסטרס למחשב ותתקין את הדרייברים של לוח האם החדש שלך (אם הוא לא יתקין אותם לבד).

פורסם
  • מחבר

אבל המחשב נתקע אחרי כמה שניות שהוא עולה..

טוב התייאשתי כבר אני עושה פירמוט.. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים