פורסם 2003 במאי 2022 שנים היי חבר'ה, אני חדש כאן ואני זקוק לעזרה ממכם.קונים לאחי צורב, יש לנו תקציב של 300ש'ח בלבד.עכשיו; SONY, TEAC, LG, AOPEN, MITSUMI - הם החברות היחידות שיש לטכנאיי שלי. תכננתי ללכת על LITE-ON אך הכל אזל והוא כבר לא מזמין את ה-LITE-ONים, לכן אלה החברות שיש.בכל מקרה - מה לבחור? דגם? 300ש'ח תזכרו.* מה דעתכם על הצורבים של LG?
פורסם 2003 במאי 2022 שנים תיקח מרחק מ-LG!היא פשוט גרועה בקטע של CD-ROM, DVD ו-CD-RW(צורב)!קח את של Aopen, אחלה צורב של אחלה חברה.
פורסם 2003 במאי 2022 שנים בדיוק הפוך ממה שאמרת Aopen היינו מתקנים\מחליפים כל (בחנות שאני עובד) לעמות זאת ה-LG היו נמכרים כמו לחמניות ואף פעם לא חזרו לתיקון...
פורסם 2003 במאי 2022 שנים קניתי צורב של MITSUMI לפני 5 שנים של x4x2x8 והוא עדיין צורב מצויין במחשב הישן שלי !!
פורסם 2003 במאי 2122 שנים בדיוק הפוך ממה שאמרת Aopen היינו מתקנים\מחליפים כל (בחנות שאני עובד) לעמות זאת ה-LG היו נמכרים כמו לחמניות ואף פעם לא חזרו לתיקון..."פעם".. נכון.הצורב האחרון שלהם, ה52X, הוא אחלה צורב שמתחרה בלייטאון באופן מעולה.בכל אופן, הסוני מיוצר ע"י לייטאון אז קח אותו.
פורסם 2003 במאי 2122 שנים אני ממליץ שלא.המוניטין של TEAC במקרה הזה לא מחזיק.http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=display;board=23;threadid=36575;start=0#msg333293
פורסם 2003 במאי 2222 שנים קח את של Aopen, אחלה צורב של אחלה חברה.לשלי אין שנה וחצי והוא הוחלף כבר פעמיים...לא הייתי קונה שוב.Aopen 32x12x48
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אכן הצורב הנ"ל אינו מהמוצלחים של Aopen.בכל אופן, אני לא יכול להצביע בדיוק מוחלט על רמת האמינות של צורבי AOPEN כיום אבל לזכותם יאמר שהם מעדכנים גרסאות קושחה באופן די סדיר והתיקונים שהם נכניסים בהחלט מוסיפים.חוצמזה הבנתי שלצורב ה52X שלהם יכולות זיהוי מדיה גבוהות.ז"א, שנאמר ונכניס דיסק במהירות 40X, הכונן יתן לנו לצרוב אותו ב52X ברמת שגיאות נמוכה.אם אתה מחפש משהו יותר זול מלייטאון הייתי שוקל את AOPEN וסמסונג החדשים.
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אני חושב שהעסק דיי ברור , אם היית סגור על לייטאון קח את הסוני - זה בדיוק אותו כונן , ואכן הם מומלצים.עד כמה שהבנתי (ואני לא בטוח ב 100 אחוז) גם הסמסונג החדשים משתמשים בחומרה של לייטאון - אבל שוב אני לא בטוח בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.