פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מה לפי דעתכם הם משחקים שיצאו לא מזמן אבל איכזבו... לפי דעתי: SOUL RIVER 2 EMPIRE EART ממש לא אהבתי את השתיים האלה... ממש ממש לא...
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים כנ"ל אני Soul Reaver 2 לא היה קשה בכלל והוא היה די קצר חוץ מהשיפור בגרפיקה לא היה כלום!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים motoracer הראשון היה פשוט משחק פצצה... חבל שהם מאכזבים ככה עם המשחק השלישי :tomato:
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים Operation FlashpointToo mush realism, and the graphics..Am I needed for explaining why??!
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים Operation FlashpointToo mush realism, and the graphics..Am I needed for explaining why??!לא שחקתי בוא בעצמי אבל לפי מה ששמעתי Operation Flashpoint צריך להיות משחק מעולה.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים Operation FlashpointToo mush realism, and the graphics..Am I needed for explaining why??!לא שחקתי בוא בעצמי אבל לפי מה ששמעתי Operation Flashpoint צריך להיות משחק מעולה.Bנכון גם אני שמעתיאני עדייו מת לשחק בmohaa
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים בגלל עצם השמועה שהוא משחק טוב מאוד -הוא אכזב, תליתי בו צפיות. והמון. אשליות אשר התנפצו במוחי..חרא של משחק! יותר מדי ריאלסטיות, וגראפיקה שמשתוה לנעל שלי. בעצם -כבר כל נעלי הNike שלי יותר יפות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.