פורסם 2008 ביוני 2617 שנים שלום,הבעיה שלי היא כזאת, אני מרבה לשמוע מוסיקה במחשב. ואני מקשיב במערכת סטריאו רגילה שני רמקולים. וקניתי גם כרטיס קול לא מזמןהבעיה היא כזאת שיש תקופות בהן הצלילות של הבאס ברמקולים היא ממש טובה, שומעים חלק וכמו שצריך ויש תקופות שבהן שומעים את הבאס מתכתי וצורם כזה ולא טוב, וזה מה שקורה עכשיו. אני עדיין לא הצלחתי להעלות על הפתרון מה גורם לרמקולים להישמע טוב, אני חושב שזה קשור איכשהו לדרייברים אבל אני לא מצליח לסדר את זה. מה צריך לעשות?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר רמקולים של sansui רגילים של מערכתוכרטיס קול לא זוכר אבל התקנתי ממנו את הדיסק sound blaster audigy
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים תבדוק את זה, ואת הדגם המדוייק של המערכת.2 אופציות שנראות באופק,בעיה באחד החיבורים. (פחות הגיוני)בעיה בהגדרות, רק שלא ברור איך הוא זז לבד.יכול להיות שאתה גם מדמיין את הבעיה,כל הסיפור נשמע די תמוהה.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר זו באמת בעיה אחי, לא סתם. ושתי האפציות שהבאת הן גם לדעתי הסיבהאבל אתה לא יכול להצביע על משהו שיפתור את הבעיה, משהו לנסות לעשות
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים רק אחרי שתביא לי דגמים מדוייקים,יהיה אפשר לתת אינדקציה.בנתיים, אתה יכול לבדוק שכל החיבורים עומדים כמו שצריך.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound CardAudio Adapter Realtek ALC650 @ SiS 7012 Audio Deviceמערכת: sansui ms - 510
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אחרי בדיקה קטנה בגוגל,מסתבר שלא הרבה אתרים שמעו על המערכת שלך.אני מניח שזה מכוון שהיא ישנה.הכרטיס קול שלך גם, מדגם מאד מיושן.מהניסיון (הדי דל שלי) הבעיה היא בדרך כלל במערכת עצמה.במגעים, באלמנט, בקבלים פנימים, הכל יכול להיות.שמשהו זז שם עם השנים. תצרך לקחת אותם לחנות שיבדקו את העיניין.הכרטיס קול לא אמור לעשות בעיות,בדרייבר שלו, אמור להיות שליטה על הבאס,תנסה לשנות שם, ולשחק קצת עם זה,אולי זה בכלל הפתרון. למרות שהסיכוי קטן.תנסה את שני האופציות.לך מהקל על הכבד. ותחזור עם תוצאות.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר אחי ניסיתי לחבר שוב את הרמקולים, ושוב את הכבל של המערכת למחשב וזה אותו דבר.לפי דעתי זה בטוח בדרייברים, למה גם במערכת הקודמת שהייתה לי היו תקופות שזה היה טוב ותקופות שלא. אני חייב למצוא מה בדרייברים ובהגדרות שיפתור, אני עדיין לא מצאתי אותו בידיוק ועכשיו זה חרא
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר מישהו יכול להביא לי הורדה לדרייבר המתאים לכרטיס, או לפחות אתר טוב לדרייברים
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר הורדתי עוד דרייבר וזה לא עזר, אם אין אף אחד שיודע מה הביעיה אני לא יודע מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.