עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ח'ברה שלום,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש מסוג NVIDIA עד 2000 ש"ח

שיהיה מותאם למשחקים החדשים

אני מעוניין לדעת עם החומרה שלי לא תהווה כל בעיה עבורו להלן:

לוח -אם MSI K8 NIO4 כולל pci x16

מעבד AMD 64B 3000?

זכרון פנימי 2558MB

מערכת הפעלה XP

ספק כוח 400W -----יוחלף בהתאם לצריכת הכרטיס החדש

פורסם

כל מה שיש לי להגיד לך מסתכם במילה אחת - DONT.

אתה תצתרך ספק חדש (במיוחד אם שלך איזה משהו גנרי).

המעבד שלך מיושן מאוד (ועוד חד ליבתי) , אין לך מספיק זיכרון פנימי (תחשוב שלכרטיס מסך יהיה כפול זיכרון מלמחשב) וגם אם תפתור את שתי הבעיות האלו והספק , עדיין המפרט שלך יסרס כל כרטיס מסך במעל 400 - 500 ש"ח (ואני לא מגזים)

יש לך 2000 ש"ח?

במחשבה שמארז, מסך וציוד הקפי ברמה טובה הייתי קונה לוח אם (איזה M3A לשידרוג עתידי) , מעבד 4800 כפול ליבה של AMD , לפחות 2 גיגה זיכרון , ספק כח וכרטיס מסך (מה שיכנס בתקציב).

לדוגמא:

4800 כפול ליבה - 366 ש"ח

לוח אם M3A של אסוס - 430 ש"ח

2 גיגה זיכרון - 264 ש"ח

ספק כח: HEC450W - עוד 220 ש"ח

עד לפה: 1280 ש"ח

+ כרטיס מסך

הייתי חוסך עוד כמה שקלים - שם 4850 ואתה מקבל גם מערכת בעלת יכולת שדרוג (מעבד כשיצא פנום נורמאלי) וגם כרטיס מסך מצוין שינוצל היטב.

ליביו

[br]פורסם בתאריך: 25.06.2008 בשעה 23:09:41

מחירים שחכתי לציין מסקיי פי סי
פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות אך אני בכל זאת מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך טוב אפשרי להכניס בסכום הזה והאם הוא יכול להיות מחובר באופן פיזי בסיסי, שלמעשה שדרוג עתידי יהי פתרון או חלופה ללא שדרוג כרטיס המסך שוב.

ולגבי ספק כוח יוחלף בהתאם לכרטיס, אז תן את ההצעה שלך לגבי כרטיס מסך ב2000 ש"ח על מנת שאני יהיה פחות מבולבל.

תודה שוב

PZK

פורסם

הכרטיס הכי חזק ומשתלם כרגע הוא ה4870 של ATI/AMD - שעולה 1400 ש"ח.

אבל,

כמו שאמרתי לך - הוא לא יעשה כלום עם המחשב שלך.

זה יהיה ביזבוז אטומי והוא לא יריץ לך משחקים יותר טוב מנגיד 8600GT (ואני לא מגזים) שזה כרטיס בסביבות ה400 ש"ח.

השיפור שאמרתי לך לעומת זאת שכולל הכל - יהפוך את המחשב שלך למאוזן וחזק ובטוח יריץ הכל יותר טוב מהמחשב שלך גם אם תשים בו את הכרטיס הכי חזק של NVIDIA כרגע (280GTX , כרטיס של 3000+ ש"ח) אז לא חבל?

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה

קניתי את ההצעה

יש לי קושי כרגע לשדרג את כל המפרט , אני ישים כרטיס מיסדרה 8 תן הצעה ששתאים לפרט.

PZK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים