פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אני חדש בכל העניין הזה של לינוקסיש לי +/- מושגים בסיסייםאני עכשיו לוקח קורס לינוקסיש לי איזה בעיה קטנהאני מנסה לחפש את הפרטים של כל הקבצים שבם מופיע טקסט מסוייםבמילים אחרות אני צריך לעשות LS -LH לתוצאה של GREP שקיבלתיאבל אני לא יודע איך אני מעביר את התוצאה של הGREP לתוך הLSניסיתי עם <ניסיתי עם | ניסיתי עם &&לא יודע לא מצליח לימישהו יכול לעזור לי פליזובבקשה תנסו להסביר לי במילים פשוטותלוקח לי זמן להבין את מה שאני קורא, אני עדיין לא רגיל 100% לסביבה של לינוקס
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר grep -lZ foo * | xargs -0 ls -lh תודה רבה עבר לי יופי XARG עובד עם כל פקודה?
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר זה הבעיה קראתיתמיד אני קורא את הפקודותאבל הMAN הזה לא הכי ברורלא מסבירים בצורה ברורהודבר שני באף פקודה אין את ה SYNTAXIS אני צריך לנחשולא כל הפקודות הם הגיוניותנגיד ב SCP זה קודם הORIGIN ,רווח ו הDESTINATIONזה הגיוני אוקיאבל לא כולם ככה
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים תתחיל ב man man שמסביר איך קוראים את העזרה ובמיוחד את ה SYNOPSIS שנראה שאתה מתקשה להבין אותו.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר לא ידעתי שיש גם MAN ל MAN זה לא שאני לא יודע לקרוא אותם פשוט אני לא מצליח למצוא את ה SYNTAXIS של כל פקודה
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים תתחיל ב man man שמסביר איך קוראים את העזרה ובמיוחד את ה SYNOPSIS שנראה שאתה מתקשה להבין אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.