פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מבחינת אוזניות ENEAR, היו לי את הרנרפנס 220 של JBL (שהם בסדר), וגם את ה AKG שעלו קצת יותר. ראיתי לפני כשבועיים את ה SCL2 החדשות של SHURE ב EBAY ב 69 דולר וקפצתי על המציאה. הו היורשות של ה E2C המיתולוגיות, וחבר'ה - WOW! איזה איכות סאונד מדהימה!!! מבודד שמיעה טוטאלי ופשוט טווח רעשים שמעולם לא שמעתי בשירים שלי. הנה הם: אליה וקוץ בה. בפעם הראשונה אחרי עשרות הזמנות מ EBAY, המכס הכלבים לקחו לי 178 שקל (!!!) מס. ככה שיצא לי עם משלוח 460, שזה בסה"כ 80 שקל פחות ממה שאפשר למצוא את זה היום בארץ. באסה, אבל חפיף. באייפון שיש לי הם נשמעות מצוין, ב F2 ו ב A2 של IAUDIO שיש לי זה כבר חוויה חצי אורגזמטית.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים תתחדש.לא חסר עליו ביקורות ברחבי הרשת.אולי תעלה עוד תמונות של החמדמוד הזה? ;DMuTaTiOn.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר דרך אגב, הלבישה שלהם לא ממש נוחה (צריך להעביר את הכבל מסביב לאוזן ומאחורה), אבל שמתרגלים - WOW
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים וואווהמון המון מכס,ההפרטה של הדואר מתחילה לעלות ביוקרבעבר אף פעם לא גבו ממני תשלום על אוזניותבכל אופן תתחדש ותהנה, יש לי את אותו דגם והן מעולות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.