פורסם 2008 ביוני 2517 שנים קרוספייר?Tagan El-Diablo שעולה כ 650 ש"ח.מאוורר 36 ס"מ בצד שאפשר לכוון אותו שיוציא אוויר.ביחד עם מאוורר ה 25 ס"מ הקדמי שמכניס אוויר, זה לא נותן לכרטיסים אפילו להשאיר אוויר חם בתוך המארזלדעתי המארז הכי טוב שנוצר למערכים כאלו.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר בס"דתודה חברה ,יש לי רק שאלה אחרונה האם זה נכון מה שאמרו לי להתרחק מהמארז GIGABYTE 3D 570 ,בגלל שהוא מיצר הרבה חום?מה את אומרים על המארז הזה קצת יותר מ 800 ש"חAntec TWELVE HUNDREDhttp://www.7pc.co.il/Product.aspx?productID=2579[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מארז שמייצר חום ?!?!?! מה ההגיון ? :screwy: בכל זאת לך על הTAGAN מארז מומלץ מאוד ומקורר טוב הANTEC מעולה אבל לא שווה את ה900 שקל שלו... אם כבר לך על הP182 הFULL TOWER שזה מארז מאוד שקט ומאוד נוח גדול מרווח הרבה מקומות לכוננים קשיחים ומאורר טוב אבל עולה כ900 ש'ח שכבר עדיף לך את הTAGAN או את הCM690 לגבי הGIGABYTE זה מארז מעולה אין לי ושג מאיפה שמעת את השטות הזאת זה מארז איכותי וגם יתאים לך מבחינת הגודל אז: אם יש כסף מיותר לך על הANTEC P182 אם יש תקציב בינוני לך על הTAGAN או ה570 של GIGABYTE אם אין מספיק כסף אתה יכול לקחת את הCM690 שהוא הכי זול ושווה את המחיר שלו. לי יש את הANTEC 900 מארז גדול יפה אני מרוצה ממנו בעיה אחד שיש לו הוא באמת כמו שהוא מייצר הרבה אבק אבל לא נורא...
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים חח אתה אומר לו מה ההגיון שמארז מייצר חום ואז אומר שהמארז שלך מייצר אבק...בכל מקרה ה הTAGAN ממליץ עליו גם
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אם יש לך את האפשרות לקנות ב IQPC ה P182 נמכר שם במחיר מדהים .. :http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3294
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים P182 הוא המארז הכי גרוע שאני יכול לחשוב עליו מבחינת סילוק חום ממערכים של כרטיסי מסך.הוא יתן תוצאה נחותה מזו של ה CM690 אפילו.האורורה מעולה, במיוחד אם מחליפים לו את המאווררים לכאלו חזקים יותרה TAGAN מומלץ במיוחד בגלל שהוא לא נותן לחום להטצבר בפנים בכלל.
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר בס"דבסופו של דבר אני יחליט בין המארזים האלו:Antec TWELVE HUNDRED יקר אבל מעולהTAGAN DIABLO נחמד NZXT TEMPEST נחמד מאוד וזול
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים קרוספייר?Tagan El-Diablo שעולה כ 650 ש"ח.מאוורר 36 ס"מ בצד שאפשר לכוון אותו שיוציא אוויר.ביחד עם מאוורר ה 25 ס"מ הקדמי שמכניס אוויר, זה לא נותן לכרטיסים אפילו להשאיר אוויר חם בתוך המארזלדעתי המארז הכי טוב שנוצר למערכים כאלו.מאותן סיבות אתה יכול לנסות את הUBER CHAKRA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.