פורסם 2003 במאי 1922 שנים יש לי רשת של 2 מחשבים עם כבל רשת בינהם,הצלחתי לשתף בינהם אינטרנט וקבצים (תודות למשתתפי הפורום !).אך כאשר ביטלתי (DISABLED) את היוזר GUEST באחד המחשבים - לא היה ניתן לגשת אליו מהמחשב השני !במקום לגשת, הוא פתח לי חלון LOGIN להזנת יוזר וסיסמא, כאשר היוזר קבוע ובלתי ניתן שינוי, והוא GUEST - ועלי להזין את הסיסמא...כאשר החזרתי את היוזר, הכל הפך תקין..מדוע הוא מנסה להתחבר דווקא עם GUEST, וכיצד אפשר למנוע זאת ?חשוב לציין שאת ניטרול GUEST עשיתי דרך הטיפ של : control userpasswords2 (תחת לשונית מתקדם),ובלי קשר לטיפ הנ"ל, בשני המחשבים מוגדר אותו יור ואותה סיסמא..
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר הנה לך תשובהאסור להקפיץ תראדיםנודניק, ענית כבר 10 תשובות (ולא רק בתראד הזה), שמטרתן לעצבן בלבד.אם אתה ממורמר, לא זה המקום לקבל טיפול.תודה על העזרה, אשמח לשמוע תשובה ממישהו קצת פחות מתוסכל.
פורסם 2003 במאי 2122 שנים אני בטוח ש- Holy אינו נודניק. וגם ממש לא מעצבן.אנה ממך סבלנות כלפי החברים בקהילה.בנוגע לשיתוף ולמשתמש:אני הגדרתי שם וסיסמא מקומיים למערכת ההפעלה במחשב האישי שלי. יש לי שרת שגם לו הגדרתי את אותו שם ומשתמש כמו במחשב הראשי שלי. כשאני מדליק את המחשב , אני מזין שם ומשתמש כאמור משותף למחשב הראשי ולשרת. כאשר הזנתי את השם והסיסמא, המערכת משחזרת חיבורי רשת בצורה תקינה.אני מניח שביטול השיתוף נעשה לצרכי הגנה וסינון.אל תשכח ש- Guest הוא ברירת מחדל של שם משתמש.
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר התכוונתי שהוא מתוסכל נקודתית , בצחוק כמובן. SORRט, עדיין לא הבנתי דוע ביטול ה GUESא לא מאפשר לי פסציפית להתחבר..
פורסם 2003 במאי 2122 שנים לגבי ה-10 תגובות שכביכול היוממש לא מדובר על 10 תגובות וזה הגיע רק כי נמאס לי לראות שאתה פותח 10 תראדים כמו שכבר אמרתי על כל שאלה קטנהאפשר כמו כל יוזר אחר לרכז את השאלות שלך בתראד אחדכשאתה ניגש למחשב אחר בתור ברירת מחדל הוא מנסה להכנס על היוזר של ה-guest שאינו מוגן בסיסמא כמו שכבר הסברתי לךתנעל את ה-guest ולא תוכל להכנס בלי סיסמא. במידה והיוזר נעול הוא מבקש ממך להכניס סיסמאדרך אגב כשה-guset פתוח באותה מידה שאתה ניגש ממחשב אחד לשני בלי סיסמא אפשר לגשת למחשב שלך דרך האינטרנט בלי סיסמאלא נעים
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מחבר את זה כבר הבנתי, ולכן הדגתי שהבעיה היא שכאשר ה GUEST נעול, ואני מנסה לגשת -הוא *לא8 מאפשר לי להזין יוזר וסיסמא, אלא רק סיסמא (ליוזר GUEST), וזה כמובן בלתי אפשרי..
פורסם 2003 במאי 2122 שנים מוזר אצלי זה לא עושה את השטות הזאתאיך אתה מגיע למצב שהוא מבקש ממך סיסמאיענו דרך איפה הגעת למחשב השני כי יש מלא דרכים...
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר כאמור, יש לי רשת עם 2 מחשבים, כאשר אני נכנס לשכנים ברשת, לתוך WORKGROUP, אני רואה כמובן את 2 המחשבים,קליק כפול עם המחשב השני, מקפיץ ליאת החלון הנ"ל.אך כאשר היוזר GUEST מאופשר, זה לא קורה.ניתן לראות בתצלום, שהוא מנסה להתחבר עם היוזר GUEST ומבקש רק סיסמא...
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אתה נמצא על use simple file sharingאם אין לך מושג על מה אני מדבר (מה שכבר הסברתי בתראד קודם) כנס my computertoolsfolder optionsviewוהכי למטה תעיף את ה-V ליד use simple file sharing
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.