עבור לתוכן

שאלה ? האם כמו כרטיסי ATI גם NV יהיה ככה ?

Featured Replies

פורסם

לפי כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/.

מקור מATI אומר שאם ברשותי כרטיס מסך מסדרת 38XX לא לזרוק בגלל שגם הוא תומך DirectX 10.1 ואני יוכל לשלב אותו עם 48XX

האם זה תומך לגבי NV ?

פורסם

לא, זה לא עובד עם NV לפחות לא עכשיו.... בכללי NV יורקת לפרצופים של הקונים שלה על ימין ועל שמאל.. אז יופי היא מוציאה כרטיסים חזקים אבל בSLI הביצועים על הפנים במקרה הטוב ונותנים FPS נמוך יותר מכרטיס בודד במקרה הגרוע... המחירים שלה מוגזמים, והדרייברים בעיתיים...

ועוד משהו הם עצלנים, אף פעם לא בקידמת הטכנולוגיה, יש להם את ATI שתדחוף אותם, אני לא רוצה לתאר מה היה קורה אם ATI הייתה מתרסקת (חס וחלילה), עד היום היה לנו כרטיסים בכוח של GF4.

פורסם

לא, זה לא עובד עם NV לפחות לא עכשיו.... בכללי NV יורקת לפרצופים של הקונים שלה על ימין ועל שמאל.. אז יופי היא מוציאה כרטיסים חזקים אבל בSLI הביצועים על הפנים במקרה הטוב ונותנים FPS נמוך יותר מכרטיס בודד במקרה הגרוע... המחירים שלה מוגזמים, והדרייברים בעיתיים...

ועוד משהו הם עצלנים, אף פעם לא בקידמת הטכנולוגיה, יש להם את ATI שתדחוף אותם, אני לא רוצה לתאר מה היה קורה אם ATI הייתה מתרסקת (חס וחלילה), עד היום היה לנו כרטיסים בכוח של GF4.

גישה מעניינת מאוד ומקורית!

אני חושב שבפורום כזה צריכים לעודד אנשים לכיוון של ATI בגלל התימחור ובגלל הסיבה שציינת.

ומעל הכל... האיכות.

:yelclap:

פורסם

להעדיף underdog על חברת ענק ששולטת בשוק, משיקולים עקרוניים? שיהיה בהצלחה

בטח גם עדיף מעבד AMD על מעבד INTEL ? >:D (ולא שזה לא קרה - המחשב הקודם שלי AMD והוא היה משהו best)

אני מעדיף להינות מהתחרות מאשר לקדם אותה.

פורסם

בטח גם עדיף מעבד AMD על מעבד INTEL ? >:D (ולא שזה לא קרה - המחשב הקודם שלי AMD והוא היה משהו best)

בלי לקדם אותה, לא יהיה לך ממה להינות... חוץ מזה לא תמיד הגדולים מנצחים (דוד וגוליית)

בקשר לנושא,

רק ATI תומכים תמיכה מלאה ב HYBRID בין כרטיסי מסך אך לא מדורות שונים.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8075&Itemid=34

פורסם

זה בהחלט לא משהו ברמה האידיאולוגית,אני חושב שעדיף לנקוט בגישה של יחס כסף לאיכות מאשר להדבק למוצר הממותג והיקר יותר.

עצם קיומה של ATI יחד עם שיחרור כרטיסים חזקים למחירם תגרום ל NVIDIA למכור יותר זול וכמובן להתחרות גם במחיר.

אני יותר ממבטיח לך שאם ATI לא היתה קיימת היית רואה כרטיסים הרבה יותר חלשים והרבה יותר יקרים,מכאן המסקנה היא פשוטה לא כדאי להצמד לחברה רק על סמך היותה מותג יותר נחשב אלא להסתכל על הגורם העיקרי והוא יחס כסף לאיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים