עבור לתוכן

מה קורה עם גיבור מחשבים?

Featured Replies

פורסם

כל החנויות במרכז ובחיפה? אין משהו נורמאלי בירושלים?

אני זוכר שהייתה רשת מחשבים בירושלים בגבעת שאול..אחרי כמה חודשים הרשת נעלמה..שכחתי איך קראו לה.

לגבי שירות בחנויות זאת תרבות ישראלית טיפוסית: "מגיע לי..שילמתי לך ועכשיו אתה שלי..".

אחרי הצבא שהיתי בחול מספר שנים ולמדתי שם תרבות מהי, עד היום זה חקוק בי ( מאז נסעתי בעבודה המון לחו"ל..) , אמון, יושר, ואמינות..אמינות היא מילת המפתח ואת זה לומדים רק ששוהים בחו"ל. יש חנויות בארץ אמינות ( לא מכיר ממש בארץ חנויות מחשבים), ואולי תתפלאו אבל אני אוהב לרכוש באופיס דיפו, קרה לי לפחות שלוש פעמים שהחזרתי מוצר ופעם דיסקים לצריבה אחרי נפל גדול ולא התווכחו ! זיכוי במקום או לקחת משהו אחר.

חנויות שמוכרות בזול ישרדו בעזרתם של הדיוטות שקונים מחשבים וכל קשר בינם לבין מחשב הוא מקרי בהחלט, רובם לא מבין מה זה "מארז ATX מפואר מאושר אינטל.." או "..לוח מתקדם למעבדי אינטל באיכות גבוהה.." שמסתבר שזה בכלל לוח עם בקר 945, לא שהבקר הזה לא טוב..אבל כאילו..יש חדשים וטובים יותר.

רובם לא מבין את ההבדלים בין מעבד סלרון לבין סדרת C2D או QC והמילה EXTREME היא קללה עבורם, הם לא יקנו מחשבים כאלו כי דוחפים להם "מחשב עם מארז עם פח עבה ומפואר, מקלדת ועכבר איכותיים אלחוטיים..כרטיס רשת איכותי..כרטיס קול בעל עוצמה אדירה..", ולכן החנויות האחרות יותר פונות לפלח של המבינים ואלו שיודעים מה הם קונים וקונים מחשב לפי הצרכים ולא מתאימים את הצרכים למחשב.

• תגובות 85
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נועה מחשבים, ממ לא יודע, הקנייה של מקלדת G15 יד שנייה הייתה סיוט כאשר קיבלתי אותה מלאת שאריות אוכל ושומן ושערות של הבעלים הקודמים אבל אני יודע, יובל הבעלים דווקא נשמע רציני ויש פה מלא שאומרים שזה מצויין אז דעתי חיובית ביותר סה"כ, לכולם יש מעידות.

אלכס?! זה היית אתה?!

איתי דיברת בקשר להחזרה שלה לפני יובל, איזה קטע הזוי :kopfpatsch: אני זוכר את הסיפור הזה כאילו הוא קרה לפני יום.

לגבי המקלדת ההיא- הגיעה מלוג'יטק ישירות (לוג'יטק, לא מעתק), זה לא שהחזירו לחנות ומכרו לך אחרי זה, אז אלוהים יודע מה עבר עליה לפני זה.....

פורסם

אלכס?! זה היית אתה?!

איתי דיברת בקשר להחזרה שלה לפני יובל, איזה קטע הזוי :kopfpatsch: אני זוכר את הסיפור הזה כאילו הוא קרה לפני יום.

לגבי המקלדת ההיא- הגיעה מלוג'יטק ישירות (לוג'יטק, לא מעתק), זה לא שהחזירו לחנות ומכרו לך אחרי זה, אז אלוהים יודע מה עבר עליה לפני זה.....

אתה עובד בנועה? לא אמור להיות כתוב מתחת לשם שלך את העובדה הזאת? ???

פורסם

היה עובד בנועה, כבר לא.

פורסם

אלכס?! זה היית אתה?!

רק בטלפון דיברתי עם נועה בזמנו ומישהו אף שלח לי תמונה מטושטשת של המקלדת כאילו צילם מהפלאפון וכמובן לא ראו חד.

ובכלל ראית מקלדת כזאת, בודקים בין המקשים, מנקים עם ספריי אוויר עד שתהיה מצוחצחת ולא משנה מאיפה קיבלתם אותה, הרי זה השם של החנות שיתלכלך אח"כ ואכן אני זוכר שכתבתי ביקורת שלילית בזאפ אז לפני הרבה זמן.

כשמכרתי מוצר יד שנייה הייתי מקרצף אותו עם קצף ניקוי מיוחד למחשבים כדי שיבריק ויריח טוב ;D

פורסם
  • מחבר

לא יודע, איתי דיברת לגבי ההחזרה, לא לגבי הרכישה....

פורסם

שלום,

אני חדש כאן. ניסיתי ליצור עם אחד מהמנהלים קשר בהודעה פרטית אך משום מה אין לי אפשרות. אני מעוניין לפרסם סיפור אך קודם לכן אני מעוניין שאחד המנהלים יצור איתי קשר.

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה עושים בנושא אחריות ?

קניתי מהם 15 מחשבים...אני יודע שהם היו קונים מאסטרוניקס וסידילוג, אבל איך אפשר לממש עכשיו אחריות ?

פורסם

אני דוקא קניתי מהחנות שלהם בחיפה כרטיס מסך והשרות היה אדיב מעולה ומהיר...חבל אני דווקא התרשמתי מהם לטובה

מה עושים בקשר לאחריות אם החנות נסגרת? ממי אני אמור לקבל שירות? הכרטיס הוא של GIGABYTE

כל החנויות נחמדות בזמן הקניה. אתה משאיר הודעה ומיד חוזרים אליך. אבל מה קורה שיש בעיה במוצר ואתה מנסה ליצור איתם קשר.

רכשתי מהם שני מחשבים בסכום של 16,000 ש"ח ושני חברים שלי רכשו מהם בסכום כולל של 8000 ש"ח עדיין למרות זאת הם זילזלו ולא "ספרו" אותי.

המחשב הידש שקניתי היה עם מארז ANTEC SONTANA III הפלסטיק של הפילטר אבק היה שבור, לקח להם [glow=red,2,300]חצי שנה[/glow] (כן! אתם קוראים נכון) להביא לי פילטר אבק מסכן אחר.

זאת החברה הכי גרועה שרכשתי מהם אי-פעם!

פורסם

ידידה שלי שגרה מעל החנות ברמת גן אמרה שהציבו שם שומר ובשבת הגיעו ורוקנו את החנות מסחורה ומאז לא שמעו מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים