פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני עובר דירה עוד שבועיים +- ופותח אחר כך מעבדת מחשבים(עקרונית אני כבר פתוח ועובד אבל מעבדה פיזית רק אחרי שאני עובר). אני מזמין מחשב למשרד ומתלבט בין Windows XP ProלביןVista Business 64עקרונית שניהן עולות אתו הדבר מבחינתי אז אני מתלבט כי מצד אחד XP רץ לי כמה שנים טובות בבית ובמקום העבודה בלי בעיות וזה נוח, מצד שני אם כבר באותו תקציב יש ויסטה אז למה לא להתקדם בשביל נוחות בשולחן העבודה (השורת חיפוש/הפעלה בתפריט התחל למשל או שאר מיני פיצ'רים), מצד שלישי אני לא סובל את ויסטה.אבל שוב באתי להתייעץ אז מה אתם אומרים?מצד שני:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341600.0 הממ?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני שמח שעוד מישהו משתמש בת'ארד הזה. מהו המפרט של המחשב שעליו אתה תתקין את ויסטה/XP ומה יהיו השימושים עליו?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר רק שימוש משרדי, אינטרנט וזהו.בעיקר מעבדי תמלילים ואינטרנט.מפרט?מעבד AMD64 42002 גיגה זיכרוןכרטיס מסך HD3450עוד משהו שחשוב לציין?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים יש לך חומרה מיוחדת? תבדוק שלכל החומרה יש דרייברים לויסטה 64. למרות שכמעט לכל חומרה שיש לה דרייבר לויסטה 32 יש גם 64.מה אתה צריך בויסטה ביזנס שאין בהום פרמיום?אם אתה רוצה השוואה יותא מעמיקה בין הרגסאות, תחפש באתר של מיקרוסופט VISTA PRODUCT GUIDE. שם יש טבלה של כמה עמודים שמשווה בין הגרסאות של ויסטה.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר כל החומרה הגיעה עם לוגו של Vista Ready.האמת? לא בדקתי לעומק את ההבדלים בין הגרסאות וחשבתי לכת על ביסנס בגלל שהמחיר היה זהה לXP PRO.אני אבדוק עכשיו
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר כי התעניינתי לדעת מה הסיפור של זה ואז ראיתי שזאת הצעה לאנשים שאין להם מערכת חוקית ורוצים אחת, משמע זה לא מתאים לי כי למה שאני צריך אין לי מערכת בכלל!
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים אז תתקין מע' לא חוקית ואז תזמין משם. MS לא בדיוק בודקים מה היה לך קודם. כמו שראית ניתן להזמין לע' שונה מזו שמותקנת עכשיו
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים הדיון הזה גולש לכיוונים לא רוציים בכלל.Googleness רוצה מעה"פ תקנה אחת.דעות וביקורות לא חסר הפורום הזה כבר.מספיק ודי ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.