עבור לתוכן

שאלות בקשר לאקסבוקס ולמסך 19 אינץ שלי

Featured Replies

פורסם

שלום..

אז ככה הגיע לי האקסבוקס בשעה טובה וגם המתאם לVGA, הקטע הוא שכשאני משחק על טלוויזיה רגילה אני מרגיש שרואים יותר טוב, יש כאילו משהו מציק בלשחק על הsyncmaster 931bf שלי, ניסיתי כמה רזולוציות ויש משהו די מרוח בתמונה וגם לפעמים כל מיני זוויות חדות על מכוניות כאילו מרצדות..

מישהו יכול לתת לי איזה טיפ על איזה הגדרות לשים אותו? המסך שלי כמובן לא WIDESCREEN אבל נחשב מאוד איכותי בקטגוריה שלו 4:3, עכשיו בהגדרות כן אפשר לבחור רזולוציות שהם לא WIDE אבל אני לא יודע מה עדיף (המסך תומך עד 1280x1024) בנוסף לכך יש גם את האפשרות לבחור Reference Level מישהו יכול להסביר בדיוק מה זה? ועל מה זה משפיע? וכמובן על איזה LEVEL הכי כדאי לי לשים את המסך..

בנוסף לכך אם מישהו התנסה עם המסך הזה לפני או עם מסכי 19 אינץ בכלל ויכול לתת אולי טיפים לכיוון המסך עצמו דרך התפריט של המסך שמשפרים את האיכות במשחקים אני אשמח אם הוא יגיד..

ד"א שמתי לב שכשאשר GTA עולה בתמונה של האישה עם הסוכריה יש לי איזה ריצוד כזה על המסך למעלה, מעין מלבן שחור כזה שמרצד לשניה, זה נורמלי? או שזה עוד אחד מהחסרונות של המסך\הכבל?

ושאלה קטנה נוספת - אני משתמש במאריך VGAtoVGA האם יש פגיעה באיכות לדעתכם?

תודה!

פורסם

שים אותו על נורמל(לא WIDE) ב-1280*1024,בחלק מהמשחקים תראה את האפקט של חוסר של מסך רחב שמתבטא בשוליים שחורים למעלה ולמטה אבל חלק מהמשחקים כדוגמת היילו,פיפא,NBA 2K8 אתה לא תראה,

וגם אם זה יקרה אתה תתרגל,

לדעתי צריך לשדרג למסך רחב כי גם אני מחבר את ה-360 שלי למסך SAMSUNG 931B ואינ מעוניין לקנות מסך 22 או 32 במקרה הצורך.

בודרך אגב אין שום איבוד באיכות התמונה,

מה שקורה ב-GTA כנראה זה באג של המשחק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה -

יש לי אופציה להחליף עם אחותי מסך ולקבל מסך 19 אינץ רחב מסוג - w1952tq של LG.. ניסיתי עכשיו GTA איתו אני חושב שרואים קצת יותר טוב אולי גם נעלמו טיפה הריצודים האלה שהיו לפעמים על חלקים במכוניות אבל אני לא רואה הבדל גדול ואני חושב שחלק מזה זה פסיכולוגי......

כי למשל HALO נראה מדהים גם על הסמסונג וגם על הLG ממש אותו דבר וGTA הבנתי שהוא גם ככה בעייתי עם כל המריחות שלו...

אז בקיצור שווה לעשות את ההחלפה?

אני מתלבט בגלל המחשב עצמו - אני לא מוצא רזולוציה נוחה כמו 1024X768 הרגילה, הכל נורא קטן ונורא מרוחק, מי מכיר רזולוציה טובה? אני פשוט לא מוצא, אולי יש דרך לעשות זום?

ואם אפשר תנו לי גם הצעות איזה הגדרות להשתמש עם הסמסונג במידה ואני לא יחליף לLG..

דרך אגב - אני משתמש בכבל המקורי לVGA אבל שמתי עליו מאריך מכיוון שהוא לא מגיע עד המסך, אולי זה פוגע באיכות?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים