פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מעבד AMD AM2 4400לוח אם M2N-E2 גיגה זכרוןהתקנתי הבוקר ווינדוס מחדש ופתאום כשאני משחק BATTLEFIELD 2 עומס החום של המעבד מגיע לגבהים שאני מקבל אזהרות.... התקנתי אז תוכנה שמראה את הטמפרטורה, והיא בסביבות ה50 בIDLE ומריקע לסביבות ה70 במשחקמה לעשות :s05: ?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים תבדוק שהמאורר של ההיטסינק למעבד פועל במקסימום מהירות.תנקה את צלעות הקירור של המעבד מאבק (בין החריצים של הסינק).אם יש לך חומר טרמי חדש, לא יזיק להחליף את הנוכחי.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר הוא פועל במהירות 1500-1600 כל הזמן, ופעם ב10 דקות אני מקבל התראה על 0 RPM אבל זה מיד חוזר למהירות הנורמאליתלמשל עכשיו כבר 10 דקות זה על 1500RPM+, והטמפרטורה היא 61 כשרק מסנג'ר ו2 חלונות אקספלורר פתוחים.....
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים נגעת בקירור? עשית שינוי כלשהו בתוך המארז? העברת את המארז מקום?בדוק שהקירור יושב כמו שצריך, שקול החלפת המשחה הטרמית. איזה קירור זה? הסטוק של אינטל?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר אוקיי יש עדכוניםאבל קודם - זה לא סטוק, זה FREEZER PRO 64 לAMDיש קצת התנגדות כשמנסים להזיז את המאוורר (כשהוא לא פועל)כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל מאד לאט אלא אם נותנים לו דחיפה קטנה עם האצבע ואז הוא מגיע למהירות נורמאליתניקיתי את המאוורר, קצת בדפנות, והורדתי מין מסך אבק ענק בין המאוורר לגוף הקירורעכשיו הטמפרטורה של המעבד בסביבות 34 שזה טוב, אבל אני לא מאמין שפתרתי את הבעיההבעיה - המאוורר צריך "שיתניעו" אותו + התחושה של התנגדות בסיבובמה לעשות?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים כנראה ה'מנוע' של המאוורר התמלא אבק. אולי שימון יעזור.34 מעלות במנוחה זה בסדר.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים את המאוורר עצמו? לא.אתה יכול לנסות לפרק את המאוורר מהגוף קירור, ולנקות עם קיסם \ מקל אוזניים כמה שאפשר. ושוב, אפשר גם לשמן.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר כרגע הטמפרטורות נורמאליות ויציבות במאמץ או במנוחה אז אני לא עושה כלום, תודה על העזרה ורק שאלה אחרונה: אם אני אצטרך לשמן בעתיד, באיזה שמן לעשות את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.