פורסם 2008 ביוני 2317 שנים שלום רבאני משתמש חדש בפיירפוקס 3אבל שני סיבות שמונעות ממני מלהישאר עם הדפדפן הזה1. כשאני פותח את מהמועדפים הוא נפתח על האתר שאני גולש בו כרגע כאילו הוא דורס לי אותואני רואה שכשאני פותח אתר מהמועדפים הוא יפתח אותו בטאב חדש2.במקסטון יש אפשרות שאני גולש בעמוד מסויים אני רוצה לפתוח משהו מסויים בעמוד בטאב חדש אני פשוט הייתי גורר את מה שרציתי ואז הוא היה נפתח בטאב חדשבפיירפוקס אין את זהמישהו יודע איך אני עושה את זה ?הורדתי את ה TAB MIX PLUS וזה לא עזר...תודה מראש לכולם [=
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים 1. קליק אמצעי (הגלגלת) במקום כפתור שמאלי.2. כנ"ל, וגם מה שאמרת קיים בפיירפוקס.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים תתקין את quickdrag.ניסיתי את FF3 והוא לא רע אבל לדעתי מקסון עדיין יותר נח.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים כשאני לוחץ על הגלגלת הוא מעביר אותי לחלון אחר שפתוח במחשב שליכנס ללוח בקרה ולהגדרות של העכבר.משם תגדיר שכשאתה לוחץ לחיצה על הגלגלת (MIDDLE MOUSE BUTTON) אז זה יתפקד כ MIDDLE CLICK ולא כמעבר לחלון, מה שכנראה מוגדר אצלך בגלל איזה דרייבר שהתקנת לעכבר או משהו כזה.מצחיק אותי שעוד לא גילת את העולם של לחיצה אמצעית בשביל לפתוח טאבים.זה מה שעשה לי רעש באוזניים בפעם הראשונה שהתקנתי פיירפוקס. כלכך נוח!
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר תודה רבה [=ידעתי שזה משהו עם זהבקשר למועדפים הסתדרתי [=הבעיה היחידה שנשארה בפיירפוקס זה חוסר תאימות עם אתרים מסויימים כמו יד2למרות התוסף של ה IE
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים יש דרך להגדיר שזה יפתח מועדפים בחלון חדש תמיד? (גם ללא לחיצה על כפתור אמצעי)
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים תנסה לחפש אופציה כזאת ב-TAB MIX PLUShttp://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=7031
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.