עבור לתוכן

P45-T2RS אצלי! -עודכן, לא זז מילימטר באוברקלוק.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Hatecount: 6,739,274,038

עוד 3 בני אדם וכל העולם שונא אותי :yelclap:

ועכשיו בטון יותר רציני, מחר הולך להיות יום גדול לאוברקלוק.

צפו לתוצאות.

לא נראה לי שאני בכלל אעשה סופר פאי, אני לא מתכנן להגיע לתוצאות אקסטרים כלשהן, ו E8200 הוא לא בדיוק איזשהו מעבד פנומנלי.

• תגובות 142
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אובר עם AC7? :-\

לפי מה שהבנתי, יש לך נינג'ה, למה לא הרכבת אותו?

פורסם
  • מחבר

אין לי נינג'ה, וכן- אובר עם AC7. מדובר ב C2D, לא ב C2Q או QX או משהו.

ה E8200 מאוד מאוד קריר. בחדר בטמפרטורה של 30 מעלות שהמאוורר שלו מסתובב ב 800RPM (בלתי נשמע לחלוטין) הוא יושב במנוחה בויסטה (פיירפוקס/מסנג'ר והשטויות הרגילות) על 43-46 מעלות.

יש המון מרחב ל OC.

פורסם

pika מה זה abs שניכנסתי לנועה מחשבים זה היה רשום שזה תכנולוגיה חדשה ושהלוח שלך תומח באה אבל מה זה?

פורסם

זו מן מערכת בלימה מתקדמת, שבצ'יפסטים החדשים הוסיפו אותה כדי לעשות אוברקיל יותר רציני ;D

פורסם

על תיסתלבת עליי אני יודעה מה זה abs אמיתי של רכב אבל מה זה בלוח של dfi?

פורסם
  • מחבר

Auto boost system

המערכת יודעת לבצע אוברקלוק אוטומטי, ולשמור/לטעון פרופילים.

סתם לדוגמה, לא בא לך להתעסק עם OC?

חפש מישהו בפורומים של DFI עם מערכת דומה לשלך שפירסם פרופיל אוברקלוק שנראה לך טוב ומתאים לך, טען אותו, וסוף סיפור.

-עדיף מערכת דומה לשלך כי ככה רוב הסיכויים שזה יפעל בלי שום בעיה.

מתאים מאוד לעצלנים ומי שעדיין לא בטוח בעצמו בעניין של OC, נחמד ביותר, אבל לא הכי שמיש למי שמבין בתחום.

פורסם

פשש יפה מאוד וכל זה בלוח של 750 שח אני יחשוב על קנייה (טוב אולי באזור היום הולדת כי אני רוצה ליקנות כל כך הרבה דברים שאני לא יודע ממה להתחיל).

פורסם

באותו מחיר יש את הP5Q PRO של ASUS, מי עדיף?

פורסם

וואי הפונקציה הזו ממש מגניבה!

טוב, נוותר על קניית #P35-DS3P חח..

פורסם

כן זה המצב שלי (טוב של חבר שלי הו זה שקונהP35-DS3P אבל זה מצב מעצבן בישבילו אז הוא גם בישבילי חבר זה כמו אח )אבל תמיד אפשר לחכות עד היום הולדת.

פורסם
  • מחבר

באותו מחיר יש את הP5Q PRO של ASUS, מי עדיף?

לא חד משמעי.

יתרונות לאסוס-

Q-Connector, מערכת ייצוב כוח עם יותר פאזות (למרות שעדיין לא ידוע מה ההשלכות על העניין, אבל עדיין)

המרחק בין חריצי ה PCI-e גדול יותר, וזהו.

DFI-

סידור טוב בהרבה (אני חייב לציין שהסידור של אסוס מביש. תעיפו מבט לדוגמה על חיבור ה IDE וחיבור החשמל)

קירור טוב יותר (אתה יכול לראות בתמונות)

מפוצ'ר בהרבה, מגיע עם הרבה פיצ'רים נחמדים שבד"כ תמצא בלוחות High-end.

-ה DFI לא יתאים לקירורים נמוכים ורחבים כמו הזלמנים הישנים יותר, רצוי שהקירור ששמים עליו יהיה בתצורת Tower.

אני העדפתי את ה DFI, ומרוצה מהבחירה.

פורסם

עוד ייתרון- סקסי יותר מהסיניות השמנמנות שמציגות אותו בקומפיוטקס ;D

מה המרחק בין הבסיס(הקטע יושב על המעבד) לצלע קירור הראשונה ב AC?(בערך כמובן, אני לא מצפה שתיקח עכשיו מטר, למרות שזה יהייה נחמד)

כי אולי אני אעבור אליו עם הבפאלו שלי, ואני מקווה שיתאים, ושלא אצטרך לעקם אותו יותר מדי...

פורסם

תתחדש!!!

פורסם

תתחדש PIKA אחלה מפרט הרכבת לעצמך!

מתי אפשר לצפות לעוד תמונות? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים