פורסם 2008 ביוני 2317 שנים XVERTIGO היה לפניך זאת לא חוכמה גדולה להיות בעל חנות - עד כמה שאני זוכר ולהיות ראשון... גם אני יכול לעלות לך תמונות של כל דבר שאתה רק רוצה שנמצא בשוק החומרה הישראלי. .. אבל איפה פה העניין ... הוא עושה ביקורת , מכניס חזרה לקופסא ומחכה לפרייר הראשון שיקנה ..
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים זאת לא חוכמה גדולה להיות בעל חנות - עד כמה שאני זוכר ולהיות ראשון...גם אני יכול לעלות לך תמונות של כל דבר שאתה רק רוצה שנמצא בשוק החומרה הישראלי. .. אבל איפה פה העניין ... הוא עושה ביקורת , מכניס חזרה לקופסא ומחכה לפרייר הראשון שיקנה .. אהבתייי חחחחתתחדש פיקה...תביא תמונות ותוצאות מחכיםם !!!
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים לא להסחף חבר'ה, ממה שאני מכיר ולא מכיר, בעלי חנויות כאן מאוד אמינים ואתם יכולים להיות בטוחים שמוצר שנפתח בחנות ושנעשה בו שימוש לא חוזר לקופסא ונמכר ללקוח. אז להרגע.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים זה אמור להיות ברור לכל חנות ולכל לקוח ואם זה לא קורה , זה ממש לא תקין הן מבחינה אתית והן מבחינה שיווקית
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר הורכב!http://img48.imageshack.us/img48/6162/pcinsav7.jpgזה בזוית ככה שזה נראה כאילו חלק מהחוטים בחוץ, אבל אל חשש-המערכת נקיה לגמרי מחוטים, הגוש בתוך הכלוב של ההארדיסקים ירד לחצי מהגודל מחר שאני מביא אזיקונים (אין לי), ובקדמת המארז איפה שיש כמה חוטים שעולים למעלה, הכל יהיה מסודר בצמה אחת.איזה כיף, שום דבר לא חוסם את זרימת האוויר ;D
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים וואלההה תתחדש חבר יקר עד סוף השבוע אני ואתה נעשה מבחן מי מגיע יותר רחוק ... ואיך אתה מסתדר עם המארז ההפוך הזה ?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר Aerocool T40אכן מארז "הפוך", מדהים מבחינת האוורור.כרגע יושב מאוורר 120 מ"מ מקדימה, אחד מאחורה במקום שרואים בתמונה (שם זה ריק, עכשיו יש שם)ואחד מול הכרטיס מסך, שמוציא אוויר חם החוצה.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים Aerocool T40 אכן מארז "הפוך", מדהים מבחינת האוורור. כרגע יושב מאוורר 120 מ"מ מקדימה, אחד מאחורה במקום שרואים בתמונה (שם זה ריק, עכשיו יש שם) ואחד מול הכרטיס מסך, שמוציא אוויר חם החוצה. מתי אתה מחליף למארז נורמלי תגיד לי !!!! ?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר שקט גם כן אתה... תראה את הטמפרטורות אצלי, אולי זה יסגור לך קצת את הפה טוב, נגמר היום, ואני כ"כ עייף מכל העבודה שהייתה לי וכל הבעיות עם ההתקנה של ויסטה שאני אפילו לא מסוגל להתלהב שקרייסיס סוף סוף רץ אצלי. עוד תמונות מחר.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים בכל מחשב חדש שמתלהבים כל כך תמיד יש איזו תקלה ששוברים איתה תראש והיא מבאסת את כללל הרכישה החדשה שמסיימים עם כל הצרות ויושבים לשחק בשקט קצת או לראות סרט רק אז אומרים "אההה סוף סוף ברוך ה' הכל טוף" =] בקרוב אצלך בקרוב אצלי גם ....
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים בכל מחשב חדש שמתלהבים כל כך תמיד יש איזו תקלה ששוברים איתה תראש והיא מבאסת את כללל הרכישה החדשה שמסיימים עם כל הצרות ויושבים לשחק בשקט קצת או לראות סרט רק אז אומרים "אההה סוף סוף ברוך ה' הכל טוף" =] בקרוב אצלך בקרוב אצלי גם .... tell me about it לוח אם והארד דיסק חדשים הלכו לי אחרי שבוע פיקה תתחדש!! אל תשכח לפרסם תוצאות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.